Hét év után új sorlemezt hozott ki a Magashegyi Underground – lemezbemutató koncert is jön!

Hét év után új sorlemezt hozott ki a Magashegyi Underground – lemezbemutató koncert is jön!

Az "Egymáshoz rövid az út" című lemez bemutatója január 20-án lesz az Akvárium Klubban, ahol az új szerzemények mellett az együttes összes nagy slágere elhangzik.
 
Myra Monoka Pulius Tibivel lép fel az Akváriumban

Myra Monoka Pulius Tibivel lép fel az Akváriumban

A címben szereplő 3 tulajdonnév közül kettővel tisztában vagyunk: őszintén szégyelljük magunkat, hogy a főszereplő nevét először hallottuk. Úgyhogy, ha te sem vagy túl tájékozott vele kapcsolatban, már ketten vagyunk, de a rendelkezésünkre bocsájtott sajtóanyag segítségével...
 
 
 Fotó: Generál Kristóf

SISTAHOOD: megjelent Sisi első nagylemeze

A rapkarakter az általa kedvelt műfajok egyvelegét kínálja a debütáló albumán, és reméli, hogy szimpatizál majd vele mindenki, aki szereti a régi sulit, vagy aki visszasírja a drum 'n' bass és dubstep aranykorát. 'SISTAHOOD' ALBUMPREMIER! Lemezbemutató koncert az Akvárium Klubban,...
 
Ők a Budapest Open Mic döntőjének nyertesei

Ők a Budapest Open Mic döntőjének nyertesei

Telt házzal, rendkívül lelkes közönség előtt zajlott a McDonald's Budapest Open Mic döntője az Akvárium KisHalljában november 23-án, ahol a döntősök (jelen volt tizennégy, egy igazoltan hiányzott) léptek fel a publikum és a Sisi-Lil Frakk-Hundred Sins triász alkotta zsűri előtt.
 
Megérkezett a Zsolti a béka metálverziója

A Zsolti a béka metálverziója után itt az egész fémes ízű Belga-album

A keményebb műfajok világában értelmezte újra 16 dalát a Bëlga: jön a zenekartól Fém of Bëlga című album – további súlyos átdolgozásokkal
 
Pásztor Anna és Szebényi Dániel varázsceruzája

Pásztor Anna és Szebényi Dániel varázsceruzája

Pásztor Anna (Anna and the Barbies) és Szebényi Dániel (godfater.) kiválasztották azt a két tehetséget, akik a "Varázsceruza - Hagyj nyomot a világban" című zenei tehetségkutató program két biztos bejutói.
 
 
Fotó: Freeze Festival

Fagyos fesztivál a műjégpályán: Generali Freeze

November 23. és 25. között, 3 napon át várja a Városligeti Műjégpálya és a Generali Freeze fesztivál a téli álmot nem alvó fiatalságot különböző zenei- és sportprogramokkal. Korcsolyázz, próbálj ki új sportokat vagy csak táncold át az éjszakát – egy forralt borral a kezedben...
 
Advent a Várkert Bazárban

Advent a Várkert Bazárban – lemezbemutatóval, dupla koncertekkel

Nagyszabású koncertekkel, iparművészeti vásárral és családi programokkal várja a közönséget a Várkert Bazár adventi eseménysorozata, amely november 26-án Wolf Kati lemezbemutató koncertjével kezdődik. A zenei programok közül válogattunk ajánlónkban.
 
Bagossy Brohers Company #ünnep: karácsonyi album dupla koncerttel

Bagossy Brohers Company #ünnep: karácsonyi album koncerttel

A Bagossy Brothers Company úgy tűnik igencsak kihozza a maximumot az idei évből. A tizedik születésnapi MVM Dome koncert után a Budapest Parkot is megtöltötték (ismét), valamint megjelent az Angyalok a Parkolóban című nagylemezük. Azonban nincs megállás a zenekar háza táján hiszen...
 
Ilyen volt a hangulat tavaly (fotó: Magyar Klipszemle/FB)

Ezek ma a legjobb hazai klipek – versenyben Azahriah, Dzsúdló, a Carson Coma és nagyon sokan mások

Összeállt a 7. Magyar Klipszemle Versenyprogramja. Az ember nem is gondolná, hogy ennyi videó készült az előző szemle óta eltelt évben... Stíluskavalkád mind vizuális, mind zenei tekintetben!
 
A fotó illusztráció

Ma este lesz az első 360 fokos koncert a Turbinában

Kivételes koncerthelyszínné változik a Turbina nagyterme október 28-án, szombaton. Ekkor kerül sor az első 360 fokos koncert megrendezésére, amelyet a DJ Bootsie Kvartett és Marcel adnak.
 
A musical szerelmeseinek: klubest a Benczúr Ház Dísztermében Sasvári Sándorral, Vikidál Gyulával és másokkal

A musical szerelmeseinek: klubest a Benczúr Ház Dísztermében Sasvári Sándorral, Vikidál Gyulával és másokkal

Október 25-én, szerdán este 19 órától a Benczúr Ház Dísztermében folytatódik a Musical Klub.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek