Rippl-Rónai Fesztivál koncertekkel Kaposváron

Rippl-Rónai–népünnepély koncertekkel Kaposváron

Koncertekkel, képző- és táncművészeti programokkal várja a közönséget a Kaposvár világhírű szülöttének, Rippl-Rónai József (1861-1927) festőművésznek emléket állító, róla elnevezett összművészeti fesztivál, amelyet június 8. és 10. között tartanak a somogyi megyeszékhelyen.
 
Fotó: Szeláví! Fesztivál

Ilyen lesz az élet a Szeláví! Fesztiválon: koncertek, örökerdő, Borosjenő, csillagnézés

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Szeláví! Fesztivált, ami az élet apró örömeinek élvezetére invitál, nem messze Budapesttől – de tényleg: egy kis buszozás, egy kis erdei séta – és már ott is vagy! Az egri vár másolatánál berendezkedő esemény idén június 2-4. között...
 
 
A zenekar a Suliturnén (FB)

Brit rádiók is játsszák a magyar poprock csapat új dalát

A Dirty Slippers Honest Kid (Őszinte gyerek) című száma az elmúlt napokban több angol rádióban volt hallható, illetve játsszák rotációban. A dalt elsőként a független előadókat felkaroló Unsigned Radio UK mutatta be február 6-án, két nappal később a manchesteri Hive Radio adta le.
 
Fotó: Burnout/FB

F*sza kis trip volt! Feloszlik a BURNOUT zenekar

Nagy kísértés volt eljátszani a zenekar nevével, de ellenálltunk neki. 16 év után befejezik a zenélést együtt.
 
Józsi az Akváriumban

Józsi az Akváriumba megy

A Kelemen Kabátban Józsi című albuma tavaly jelent meg és ahogy azt Horváth Boldi mondta, életük legszemélyesebb lemeze lett. A dalokat egymás után mutatták be a rajongóknak, amelyeket egy csokorban február 10-én hallhat a közönség először élőben az Akváriumban, ahol a Hősök és...
 
Vagy Sehol Klub a Mixát Udvarban – Kiss Llaci és barátai havonta egyszer összegyűlnek zenélni, beszélgetni

Vagy Sehol Klub a Mixát Udvarban – Kiss Llaci és barátai havonta egyszer összegyűlnek zenélni, beszélgetni

Annyit nyígtunk már azon, hogy hol vannak a régi zenekaros klubok: most tessék, itt van egy, minden kívánságunk így teljesüljön. A klub Kiss Llaci első szólóalbumának nevét viseli, és értelemszerűen ő lesz a házigazda is.
 
 
Fotó: Alina Pash/FB

A Sziget fesztivál után az Akváriumban is fellép Alina Pash

Alina Pash fellépéseiben mindig van valami ősi erő, valami boszorkányság – varázserejét április 9-én újra megtapasztalhatjuk, ezúttal az Akvárium Klubban.
 
Mint hal a vízben – Először lép fel az Akváriumban a KFT

Mint hal a vízben – Először lép fel az Akváriumban a KFT

A KFT hamarosan évadnyitó koncertet tart Budapesten az Akvárium Nagy Halljában – ez lesz az együttes első fellépése az Erzsébet téri klubban.
 
Fotó: YouTube

Steve Vai elhozza Budapestre a Hydra-gitárt

A Hdyra egy nagyon különleges gitár, amelynek három nyaka van, egy igazi gitárszörnyeteg, amelyet Vai álmodott meg és természetesen a lemezen is hallható. Április 12-én az Akvárium Klubban élőben is hallhatjuk.
 
Akvárium a négyzeten: Orosz rockikon lép fel Budapesten hétfőn

Ukrajnáért zenél az oroszok Bob Dylan-je hétfőn az Akváriumban

Az orosz rockzene egyik ikonikus alakja, Borisz Grebenscsikov ad koncertet az Akvárium Klubban január 23-án.
 
Belépés csak csajoknak/ csak pasiknak – különleges dupla koncertre készül Krúbi az Akváriumban

Belépés csak csajoknak/csak pasiknak – különleges dupla koncertre készül Krúbi az Akváriumban

Február 17-én és 18-án egy-egy Krúbi-koncert lesz az Akvárium Nagy Halljában. Ha azt tervezted, elmész a pasiddal/csajoddal, kezdjétek el újratervezni a dolgot :) De vajon melyik lesz előbb telt házas?
 
Vajon melyik magyar fesztivál stopolja le a The Prodigyt?

Vajon melyik magyar fesztivál stoppolja le a The Prodigyt?

A zenekar közleményben tudatta a rajongóival: 2023-ban visszatérnek a fesztiválszínpadokra. Pár európai helyszín már megvan, kíváncsiak vagyunk, hogy az itthon rendszeresen koncertet adó zenekar visszatér-e Magyarországra a nyáron.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek