Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Az Open Road Fest ezúttal sem csak a zenéről és motorokról szól majd. Lélegzetelállító kaszkadőr show, légi parádé és Freestyle Motocross bemutató is várja a közönséget. Kijár mindez egy jubiláló fesztiválnak – és a közönségének.
 
Fotók mind: Zorall/FB

Zorall, Sex Action, Action, Love: Szasza 55 a Track-ben

Az 55. születésnapját Szendrey Zsolt Károly "Szasza" – valamint rokonai, barátai és zenésztársai – egy életműkoncerttel ünnepli május 10-én a Barba Negra Trackben.
 
 
Fotók: Zorall Bringás Baráti Kör

Két kerék – két koncert: Metál Pedál a Zorallal és a Pokolgéppel

Sör. Bor. Sport. Csajok. Koncert. Metál. Tó. Nyár. Mi kell még? A kora nyár örömeiben való lubickolást kínálja a Zorall zenekar által szervezett Metál Pedál, ami a közösségi bringázás és a koncertlátogatás élményét fűzi fel egyetlen fonalra – vagy bringaláncra... – június...
 
Cotton Eye Joe Komáromba megy

Cotton Eye Joe Komáromba megy

Az amerikai folk legendás alakja, Cotton Eye Joe lesz a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál „díszvendége”. A Rednex látványos show-val érkezik majd Komáromba, hogy a V8-as motordübörgést amerikai country muzsikával fűszerezze.
 
100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

A Harley-Davidson Open Road Fest szülinapi bulisorozatnak is beillik: a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd a 10, a 30 és a 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok, s mindez 100 évet tesz ki, nem jogerősen :)
 
Egy estére punk lehetsz. Vagy zombi. Vagy mindkettő – Zorall Farsang a Barba Negrában

Egy estére punk lehetsz. Vagy zombi. Vagy mindkettő – Zorall Farsang a Barba Negrában

Szeretjük, ha egy zenekarnak vannak hagyományai, mert arról szól, hogy nekik is fontos az a közösség, amely köréjük verbuválódott. A Zorallnak van ilyenből pár, például a farsang, ez éppen most szombaton lesz a Barba Negrában.
 
 
Fotó: Szűcs Ferenc (ZBBK)

Klipforgatáson statisztáltunk – nagyon zorall volt!

A Zorall zenekarnak van egy bringás különítménye, amely a zenekar, a rajongók, a bringások és mindezek rokonainak, barátainak és üzletfeleinek közös halmaza. A Zorall zenekarnak megjelent egy új albuma, amelyen a 9. számnak az a címe: Bringásdal. Adta magát a dolog, hogy ez utóbbi...
 
A verseny, amelyen mindenki nyert – Zorall Sörolimpia

A verseny, amelyen mindenki nyert – Zorall Sörolimpia

S még csak nem is a sör miatt – borosként például esélyem sem lett volna... Vasárnap hajnalban hatalmas zuhéval ért véget a 11. Zorall Sörolimpia, hálásak lehetünk az égieknek, hogy megvárták az utolsó koncertet.
 
Tekernél napközben a zenekarral, akik este aztán koncertet is adnak?

Tekernél napközben a zenekarral, akik este aztán koncertet is adnak?

Ha igen, akkor június 2-án, szombaton ott a helyed Velencén, ahová hirtelen felindulásból ledörren a Zorall zenekar és a köréjük szerveződött Zorall Bringás Baráti Kör, egy szóval: a Zorall Army, hogy körbetekerjék a tavat. A ZBBK-sokat egyébként onnan ismerhetitek meg, hogy minden...
 
Fotó: Zorall/FB

Sört neveztek el a Zorallról

Legalábbis erre következtetünk a zenekar legutóbbi Fb-posztjából. Egi!
 
HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

Azért a férfikart emeltük ki, mert éppen hétfőn hallottuk őket az Artisjus-díjátadón – életünkben először. Ez a rövidke fellépés annyira...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen (1023 Török utca 1.).

Charlie, Margaret Island, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Honeybeast: 20 helyszínen több mint 50 program a Gizella Napokon

Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 ingyenes zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon.
Új koncertek