Mohabá' soha nem gondolta volna, hogy valaha is a Hooligans-ről fog írni

Mert ha írok, akkor az azt jelenti, hogy hallgattam, esetleg láttam is őket. S erre eddig semmiféle indíttatásom nem volt mindannak ismeretében, ami eljutott a munkásságukból hozzám – magyarázta.

Fotó: Óbuda Napja
A bolondok napjára: kiszabadult a Zártosztályról a Hooligans

A bolondok napjára: kiszabadult a Zártosztályról a Hooligans

A Zártosztály című album már jócskán a megjelenés előtt bearanyozódott – most egy zúzós klip készült hozzá, amit a korongon szereplő Túlélő című dalhoz forgatott az idén 25 éves zenekar.
 
Új videók

A macskanadrágos csajok kitörnek a zártosztályról

Úgy tűnik, dalszerzés szempontjából jótékony hatással van a karantén az előadókra, hiszen folyamatosan érkeznek a legújabb hazai és nemzetközi produkciók. Most négy magyar újdnságot szedtünk egy csokorba.
 
 
Orvosokat és nővéreket keres a Zártosztály

Orvosokat és nővéreket keres a Zártosztály

Az egykori EDDA tagok, Mirkovics Gábor "Zserbó" és Csillag Endre "Csuka" által alapított zenekarnak tavaly jelent meg Őrült érzés című DVD felvétele a '70-es és '80-as évek EDDA zenészeivel, a bakancsos és a '85-'87-es felállás dalaival. Rövidesen új, négyszámos EP-vel jelentkeznek.
 
Utoljára lép fel az Edda-tagokkal a Zártosztály

Utoljára lép fel az egykori Edda-tagokkal a Zártosztály

Július 19-én, a miskolci Gárdonyi parkban a hagyományokhoz híven megrendezik az éves-rendes Zárt-Osztálytalálkozót, melyen utolsó alkalommal ad koncertet ebben a formációban: a bakancsos Edda tagokkal kiegészülve felálló zenekar.
 
Fotó: Zártosztály/FB

Gyere, őrült: Sipos Péter utódját keresi a Zártosztály

Nyilvános casting keretében, akár a közönség soraiban is keresi Sipos Péter utódját az ős-Edda tagság zenészeiből álló ZÁRTOSZTÁLY.
 
Fotó: Zártosztály /FB

Benéztünk a Zártosztályra

Igaz, ez a koncert még a Sziget előtt volt, tehát bizony kissé megkésett ez a beszámoló (fesztiválok országszerte, meg még munka is, nehéz ügy ez, de hát szegény ember akkor ír, amikor ideje van, azt, hogy lusta disznó is vagyok mellesleg, most ne feszegessük), de hát talán jobb...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek