Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musical nagyágyúi

Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musical nagyágyúi

December 15-én a RAM Colosseumban kerül bemutatásra az Adventi Musical Gála a Budapesti Showszínház előadásában. Az ünnepi gála koncerten olyan előadók lépnek színpadra, mint Vágó Bernadett, Csengeri Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Kovács Beáta, Homonnay Zsolt, Polyák Rita, illetve a...
 
Fotó: Pénzcentrum

Te miért akarsz lángost enni a karácsonyi vásárban?

Ezen tűnődünk... Sétálni, koncerteket nézni, matatni a cuccok között hozzátartozik az adventhez. De a kajálás...?
 
 
Fotó: Both Miklós /FB/ Ördögkatlan Fesztivál

Hogy lehet rávenni tíz 90+-os ukrán asszonyt, hogy felüljön a repülőre...?

Advent harmadik vasárnapján Both Miklós ad koncertet a Várkert Bazárban. Meghívására idős asszonyok engednek betekintést elzárt világukba, így igazán egyedi koncertélmény születik. Az Elfeledett Karácsony Ukrajnában című műsorban tíz ukrán falusi énekessel, a kijevi Bozhychi...
 
megnyitott a Vörösmarty téri Téli Fesztivál és Vásár

Megnyitott a Vörösmarty téri Téli Fesztivál és Vásár

A Budapesti Téli Fesztivál és Vásár gazdag gasztronómiai választékkal, kézműves és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a látogatókat január 1-ig a megújult Vörösmarty téren, valamint a Deák és a Fővám téren.
 
Fotó: Budapest Christmas Fair

Kedves Naplóm: A Vörösmarty tértől a Teréz templomig

Nem koncertbeszámoló következik, annak túl személyes és elkalandozó, nem kritika, annak túl szakmaiatlan, nem is blogbejegyzés, mert nincs blogunk, de még poszt sem, mert annak meg bazi hosszú. Talán vannak olyanok, akik emlékeznek még más olyanokra, akik naplót vezettek...
 
Különleges adventi Makám-koncert a terézvárosi templomban

Különleges adventi Makám-koncert a terézvárosi templomban

A terézvárosi Avilai Nagy Szent Teréz Templomban ad adventi koncertet a Makám együttes december 22-én szombaton Ó, gyönyörű éj címmel.
 
 
A Hello Wood építészekből álló alkotói csapata idén is felállítja az akácfarönkökből készült, 16 méteres, 40 tonnás, hangulatos fényjátékkal megvilágított Adományfát.

Az első adventi hétvége programjai az óbudai Fő téren

Idén is ünnepi díszbe öltözik az óbudai Fő tér és Szentlélek tér, ahol az Advent Óbudán 2018 nagyszabású rendezvénysorozat karácsonyi programjai zenei fellépők sorát, gyermekprogramokat, kézműves vásárt, ízletes falatokat kínálnak a látogatóknak november 30-tól.
 
Idén 20 éves a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár: két hónap alatt mintegy 160 program lesz

Idén 20 éves a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár: két hónap alatt mintegy 160 program lesz

Már várja a látogatókat a 20 éves Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren egészen január elsejéig ünnepi kulturális programokkal, iparművészeti kézműves termékekkel és hagyományos gasztronómiai kínálattal.
 
Elindult az adventi fesztivál a macis sátorban

Elindult az adventi fesztivál a macis sátorban

Ötödik alkalommal nyitotta meg kapuit az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár a Városháza parkban. A város legcsaládiasabb adventi rendezvénye idén is élmények sokaságát kínálja a látogatóknak. Az Advent Budapest téli fesztivál programdömpingje egészen december...
 
Adventi és karácsonyi koncertek

Adventi és karácsonyi koncertek

Az adventi-karácsonyi vásárok már megnyíltak, a hipermarketek polcai roskadoznak a karácsonyi díszektől és elrajtoltak a tévében az ünnepet megidéző reklámok is. Körbenéztünk, hogy milyen ünnepi hangulatú koncertekre, programokra van lehetőségünk ellátogatni decemberben.
 
Téli palota – ünnepvárás forralt borral és különleges programokkal a Müpában

Téli palota – ünnepvárás forralt borral és különleges programokkal a Müpában

Téli csodavilág és rengeteg program várja a Müpa Kultúr Kültér látogatóit 2017. december 2-től.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek