Fotó: MTV EMA

Taylor Swift négyszer, BTS papírfoma, Muse legjobb rock – itt az MTV EMA győzteseinek listája

Jó, mindent azért nem vitt, de négy díjat bezsebelhetett tegnap este a düsseldorfi PSD Bank Dome-ban Taylor Swift. A ceremóniát Rita Ora és Taika Waititi vezényelte le (képünkön).
 
Fotó: Hajógyár

644 benevezett klipből 16 kapott díjat az idei Magyar Klipszemlén

Hatodik alkalommal, október 13-án, rendezték meg a Magyar Klipszemlét, az egy éves születésnapját ünneplő Hajógyár közreműködésével. A beérkezett 644 klipből 16 kategóriában díjazták az elmúlt év legmenőbb alkotásait az Akvárium Klubban. 
 
 
Fotó: Magócsi Ildikó

Valami nagy-nagy tüzet rak zenéből és szolidaritásból a Ladánybene 27 az Akváriumban

A Ladánybene 27 október 23-án az Akvárium Klubban különleges koncertet ad. A zenekar a „Songs of Freedom" elnevezésű estére meghívta a szabadkai Sin Seekas együttest, emellett speciális műsorral is készülnek.
 
Fotó: Pixabay

Egy hónappal azután, hogy KATA elment...

Október 12-én szerdán 18:00-kor MeetUp lesz az Akváriumban – a gazdasági változások a rendezvényiparban témán belül a KATA-törvényről.
 
Szeptemberben lesz a független zenei kiadók dezsemborija

Szeptember 10-én lesz a független zenei kiadók dzsemborija

Szeptember 10-én, 6. alkalommal rendezik meg a független kiadók vásárát, azaz az Independent Label Fairt (ILF). A lemez- és kazetta vásár ezúttal az Élesztő Teraszon, a Mammut tetején várja majd a látogatókat, ahol a szakmai beszélgetések és dj szettek is várják az érdeklődőket.
 
 Beszélgessetek minél többet olyan zenekarokkal, akik az elmúlt években már elnyerték az induló előadói támogatást!

Már lehet jelentkezni a Hangfoglaló idei Induló Előadói Alprogramjára

A program átlagosan 2-2,5 millió forintos támogatást ad az előadóknak, amelyet lemez- és videóklip készítésre, kommunikációs anyagok előállítására és turnézásra fordíthatnak
 
 
Madonna színre lép

Madonna színre lép

Madonna történelmet írt, amikor 50. alkalommal került a Dance Club lista élére, ezzel ő lett az első és egyetlen olyan előadó, aki 50 #1 slágert ért el a Billboard listáján. A mérföldkő megünneplésére Madonna két új kiadványt dobott piacra – az egyiket éppen ma.
 
Jönnek a Kolorádó Fesztiválra, itt az új daluk: black midi

Jönnek a Kolorádó Fesztiválra, itt az új daluk: black midi

A dal július 15-én érkező, "Hellfire" című albumuk egyik beharangozója, és minden bizonnyal hallhatja majd a magyar közönség is a Kolorádó Fesztiválon, ahol tavaly elmaradt fellépésüket pótolják majd.
 
Fotó: Rieger Johanna

Közösségi finanszírozásból készült el Kiss Llászló új albuma

Nem is akárhol: a Beatles által legendássá vált londoni ABBEY ROAD stúdióban, Chisrtian Wright és Geoff Pesche végezte a mastering munkálatokat Kiss Llászló első szólóalbumán. A VAGY SEHOL című album felvételei lemezmegjelenési pályázati támogatás nélkül, kizárólag közösségi...
 
Barbra Streisandtól Billie Eilishig:  nagyszabású online kampány indult a menekültek megsegítésére

Barbra Streisandtól Billie Eilishig: csaknem 10 millliárd euró a nagyszabású online kampány eredménye

A film, a zene, a tévé és a sport világának hírességei csatlakoztak ahhoz a nagyszabású online kampányhoz, amelynek célja a kiállás Ukrajna mellett és a menekültek megsegítése. A Global Citizen nemzetközi jótékonysági civil szervezetnek a közösségi médiában indított...
 
Megvan a teljes Budapest Ritmo lineup

Esténként afterparty – megvan a Budapest Ritmo teljes programja

A Budapest Ritmo 2022-es headlinerei olyan világsztárok, mint Liraz (IL), António Zambujo (PT), Amadou & Mariam (ML) vagy a Random Trip, különleges felállásban. A nagy nevek mellett a showcase-színpadon ígéretes fiatal tehetségek ingyenes koncertjei várnak.
 
Fotó:  Suvan Chowdhury (Pexels)

Ez a húsz előadó részesült a Hangfoglaló támogatásában

A Hangfoglaló Program átfogó mentorprogramot ad a produkciónként 2,5 millió forint támogatás mellé.
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek