Helló, én leszek Machine Gun Kelly vendége a Budapest Parkban!

Helló, én leszek Machine Gun Kelly vendége a Budapest Parkban!

Iann Dior lesz MGK vendége a június 26-i koncerten. Stúdiózás közben találtak egymásra, amit a két srác úgy ünnepelt meg, hogy a felvételek után együtt deszkáztak egy plázában.
 
Megjelent a .jaXon. zenekar első nagylemeze

Bemutatjuk a .jaXon. zenekart és első nagylemezét

A .jaXon. zenekar 2020 decemberében alakult. Az volt az elképzelés, hogy olyan zenét játsszanak, ami minden tag szívügye, de ugyanakkor könnyebben fogyasztható, azok számára is, akik inkább a vokális zenéket kedvelik.
 
 
Augusztusban is rendeznek egy fesztivált a fishingesek Orfűn

Augusztusban is rendeznek egy fesztivált a fishingesek Orfűn

Hamisítatlan Fishing-hangulat, limitált közönség, népszerű fellépők, ígéretes fiatal produkciók, eddig soha nem látott-hallott duettek: a Happy Fisherman Camp-et augusztus 17-18-19-én rendezik meg a Fishing helyszínéül is szolgáló Panoráma Campingben.
 
Egy kocka az eredeti filmből.

50 Cent tévésorozatot készít Eminemről

50 Cent, a nemrég nálunk járt multiplatinalemezes rapper és sikeres televíziós producer pénteken elárulta, hogy egy "8 Mile" tévésorozaton dolgozik.
 
Először rendeznek nemzetközi anime zenei fesztivál Budapesten

Először rendeznek nemzetközi anime zenei fesztivál Budapesten

2023. májusában a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet a nemzetközi anime zenei fesztiválon a világ vezető anime popsztárjai. Először együtt a színpadon a Virtual Music Idols,Virtual Music Idols AI Original Singeroid "#kzn", a HIMEHINA, a MaRiNaSu trió és pop ikrek LiLYPSE. 
 
Machine Gun Kelly Budapestre jön

Első magyarországi koncertjét adja 2023. júniusában Machine Gun Kelly

Friss nagylemeze egyből a Billboard 200-as lista vezető helyére került és a jövő évi Grammy-jelöltek között is megtalálható. Machine Gun Kelly mindeközben túl van van egy telt házas stadion- és arénaturnén, rendszeresen játszik filmekben, jövőre pedig végre mi is megnézhetjük...
 
 
Charlie nagyszabású arénashow-val és egy kollabbal zárja az évet

Charlie nagyszabású arénashow-val és egy kollabbal zárja az évet

A CHARLIE 75 turné december 29-én ér a Papp László Budapest Sportarénába, a zenész vendégei Nika,Tóth Vera és Szolnoki Péter lesznek.
 
 Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Bill kapitány egy élő legenda: dalait mára generációkon átívelve minden korosztály ismeri. A 75. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő életmű koncerten felcsendülnek a legemblematikusabb szerzemények, így természetesen nem hiányozhat a Rossz vér, Kőbánya blues,...
 
Illusztráció: 99images.com

Nem filléreskedik a Live Nation: elhozza 50 Centet Budapestre

2022. október 25-én Budapesten ad koncertet a világ egyik legsikeresebb rappere. 50 Cent eddig egyszer, tizenhat évvel ezelőtt, 2006-ban koncertezett a magyar fővárosban, akkor is a Budapest Sportarénában.
 
Verstappen a Várkert Bazárban

Verstappen a Várkert Bazárban

Természetesen nem Max Emilian Verstappen belga-holland születésű, holland autóversenyzőről van szó, hanem Daniel Verstappen nemzetközi hírű belga zongoraművész és zeneszerzőről, aki szeptember 10-én lép fel a Várkert Bazárban.
 
Fotó: Balaton Sound

Ha kiszabadul a szellem a palackból – rád vigyáz a Safety First

Két olyan év után dübörög a fesztiválszezon, amikor a legnagyobb hazai fesztiválok, mint a Volt, a Balaton Sound vagy a Sziget a pandémia miatt elmaradtak. Ennyi kihagyás után a régi motorosoknak is vissza kell rázódniuk, a fiatalok közül pedig sokan idén tapasztalhatják meg először,...
 
Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten!

Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten diktálja a tempót

Battito Infinito című világkörüli turnéja keretében jövőre újra eljön Budapestre Eros Ramazzotti: a világhírű olasz énekes 2023. április 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. Eddig négyszer lépett fel Magyarországon, 2009-ben, 2013-ban, 2016-ban, majd 2019-ben,...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek