Élezi a késeit a Kiscsillag: indul a turnépótló turné

Élezi a késeit a Kiscsillag: indul a turnépótló turné

A zenekar tavasszal jelentette meg Tompa kések című nagylemezét, ám a járványhelyzet miatt sem a budapesti lemezbemutatóra, sem az országos koncertkörútra nem kerülhetett sor.
 
SUBTONES: ma este 8-kor jótékonysági online lemezbemutató lesz!

SUBTONES: ma este 8-kor jótékonysági online lemezbemutató lesz!

Az elismert zenészekből álló dzsesszfunk csapat május 9-én szombaton 20 órától mutatja be Octopus című új anyagát az Együtt az Egészségügyért kezdeményezés keretében.
 
 
A lemezborító Vetlényi Zsolt festőművész munkája

Tompa késekkel jön a Kiscsillag – karcos új albumot készítettek

Három év után adott ki új albumot Lovasi András és zenekara. A 11 számot tartalmazó új albumot az együttes áprilistól országszerte klubkoncerteken mutatja be. A budapesti állomás: április 24., Akvárium klub.
 
Fotó: sinco

A 30Y húsz éve fotókban

Különleges fotóalbummal és interjúkötettel ünnepli húszéves fennállását a 30Y-t – olvastuk a Kreatív.hu-n.
 
Hány Kelemen van Kabátban? Egy van!

Hány Kelemen van Kabátban? Egy Van!

Március 6-án az Akvárium klubban mutatja be új, EGY VAN című lemezét a Kelemen Kabátban.
 
Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi első lemeze három éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint beturnézta az egész országot. A fiatal énekesnő most egy vadonatúj dallal jelentkezik, amely az elvesztés, elengedés és elmúlás témáit járja körbe.
 
 
A DAL zsűrijének nem kellettek – megtorpanás nélkül megy tovább a KIES

A DAL csak egy megálló – megtorpanás nélkül megy tovább a KIES

"Az egyetlen" című számukkal bejutottak A Dal 2020 műsorba, aztán még tovább is, grt. Most megjelenő harmadik lemezük címe pedig: "‘Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék"... :)
 
NLE

Jól ismert slágerek és vadonatúj dalok a New Level Empire megjelenő albumán

Megtörténünk címen jelenik meg hamarosan a harmadik New Level Empire album, amelynek bemutató koncertjét március 21-én tartja a zenekar az Instantban.
 
A Tavaszi Fesztiválon mutatja be vadi új albumát a Belau

A Tavaszi Fesztiválon mutatja be vadi új albumát a Belau

Az ország egyik legkeresettebb exportzenekara most egy instrumentális dallal jelentkezik, amely egy karibi szigeten született meg. A formáció nemrég zárta európai turnéját, tavasszal pedig új lemezt ad ki „Colourwave” címmel, amelyet április 18-án mutat be Budapesten, az A38 Hajón.
 
Carbonfools, Frenk – lemezbemutatók az A38-on

Kivagy? Carbonfools, Frenk – lemezbemutatók az A38-on

Elindult a Carbonfools új albumának bemutató turnéja, melynek budapesti állomása az A38 Hajón lesz január 23-án. "Tudom Kivagyok" címmel Frenk is itt tartja az albumpremiert, melynek vendége Bérczesi Róbert (hiperkarma) és Saiid lesz.
 
Fotó: Niffel Calderwood

Zöld Sárga: a Qualitons egy teljes albumot szentelt a Kexnek

Új lemezzel és dupla telt házzal koronázza meg karrierjének eddigi legizgalmasabb évét a Qualitons.
 
Lakásklipet forgatot a Carbonfools az új album magyar nyelvű dalához

Lakásklipet forgatott a Carbonfools az új album magyar nyelvű dalához

Megjelent a The Carbonfools hetedik nagylemeze, amely a Carbonsun címet kapta. Az előző lemezükhöz hasonlóan, most is készült egy magyar nyelvű dal is, „Mindent eltakar” címmel, amihez rögtön forgattak is egy klipet.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek