A Lóci játszik készítette a Seveled főcímdalát

A Lóci játszik készítette a Seveled főcímdalát

Már a mozikban Orosz Dénes új romkomja, a Seveled. A film főcímzenéjét a Lóci játszik zenekar írta. A dal videóklipjében a zenészek mellett a film két főszereplője, Tenki Réka és Mészáros Béla is szerepet kapott.
 
Fotó: Group’n’Swing/FB

A zenekar játszik tovább: az Urániában mutatja be új lemezét a Group’n’Swing

Az idén 13 éves, Fonogram-díjas Group’n’Swing zenekar rendre megtölti a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum, a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad koncerttermeit, bizonyítva, hogy van igény nagyszínpadi showműsoraikra.
 
 
 A KORN 6 év után visszatér Budapestre

A KORN 6 év után visszatér Budapestre

A nu metal úttörői 2020 nyarán útra kelnek Európában vadonatúj aréna show-jukkal. Előzenekaruk az elmúlt évek egyik legnépszerűbb új európai bandája, a Gojira lesz. Budapestre 2020. június 9-én érkeznek.
 
Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

A furcsa című anyag – az ilyen szavakért büntet a FB, hiába van kipontozva... – a zenész egy nehéz életszakaszának lenyomata. A lemez bemutatója november 15-én lesz a fővárosi Trip hajón
 
Zacher Gábor szupermen!

Zacher Gábor a legnagyobb rocksztár!

November 8-án az Instantban mutatja be a Rocksztárok porszívóznak című, második nagylemezét a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P).
 
Fotó: Balázs Szigligeti Photography

A szemtelenül fiatal rapper az Instantban lép fel


Závodi Marcel (Zävodi) neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen amellett, hogy itthon rendíthetetlenül igyekszik a hiphop műfajt nemzetközi szintre emelni, számos hazai és külföldi előadó dalszerzése, producerkedése köthető hozzá, mint például Majka, Király Viktor, Dér Heni,...
 
 
Két év után megjelent az Elefánt negyedik nagylemeze, az EL

Két év után megjelent az Elefánt negyedik nagylemeze, az EL

Az EL budapesti lemezbemutatója október 12-én lesz az Akvárium klub NagyHalljában – de erre már nincs jegy... Vigaszként szolgáljon, hogy a klubszezont végigturnézzák majd.
 
Minden rendben! Megjelent a Blahalouisiana érettségi bizonyítványa

Minden rendben! Megjelent a Blahalouisiana érettségi bizonyítványa

Megjelent a zenekar új albuma, élőben október 26-án az Akvárium klubban hallgathatjuk meg. „A ’Minden rendben’ az eddigi legérettebb lemez, amelyet létrehoztunk – nyilatkozta az énekes-frontember Schoblocher Barbara.
 
Napsütötte pop-punkkal indul az ősz  - Zebrahead lemezbemutató koncert a Dürer Kertben

Napsütötte pop-punkkal indul az ősz - Zebrahead lemezbemutató koncert a Dürer Kertben

A Zebrahead hiper laza stílusban szállítja a kaliforniai életérzést napsütötte pop-punk dalaival. A csapat márciusban jelentette meg tizenharmadik lemezét Brain Invaders címmel, melyet szeptember 2-án nálunk is bemutatnak a Dürer Kertben.
 
A Parkos bulira számos meglepetéssel és külön az eseményre tervezett vizuállal készülnek a fiúk.

Az igazi siker az, amikor a számodat feldolgozzák

A Cloud 9+ új nagylemezén felcsendül az AWS (Viszlát nyár), Deego, a Hősök, (A Város Visszavár), Járai Márk, Fura Csé (Valaki Mondja El) és Mc Fedora (It's Monday) című száma is.
 
Bíró Eszter

Bíró Eszter kiradírozza az időt

Időradír címmel április 27-én mutatja be vadonat új gyermekeknek szóló albumát Bíró Eszter színész-énekesnő a Marczibányi Téri Művelődési Központban, mely mesekönyv is egyben.
 
Pély Barna

Pély Barna letette a bőröndjét

Miután az utóbbi hetekben ismét végigkoncertezte a fél világot Balitól Almatyig, április 25-én lemezbemutató koncertet ad a budapesti Orfeumban Pély Barna – dalszerző, gitáros, énekes, tanár és egykori tehetségkutatós zsűritag.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek