Fotó: YouTube

Reméljük, az Aerosmith jobban teljesít majd a Puskásban, mint a Grammy-gálán

Helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben, a Staples stadionban rendezték meg a 62. Grammy-gálát. A helyszín a Los Angeles Lakers otthona. Kobe Bryant ennek a csapatnak volt az ikonikus játékosa...
 
Fotó: Connor Danylenko/Pexels

Grammy, Aerosmith, RHCP – botrány botrány hátán

Valami lehet a levegőben. Pár nappal a Grammy-átadás előtt sisteregnek a lapok a exfőnök által ledobott kommunikációs bombától (nem Norbi!), ezen a gálán lép fel az Aerosmith – díjat is kapnak, náluk is áll a bál, a RHCP gitárosa meg egy interjúban cinkeli a zenekart.
 
 
Fotó: Penny Lancaster/Instagram

Sir Rod Stewart odacsapott – nem páncélban, nem a kardjával

S nem ezért nem volt ez egy kifejezetten lovagias tett: vádat emeltek ellene, mert (puszta kézzel, szerencsére) nekiment egy biztonsági őrnek – számolt be sajtóértesülések alapján a HVG.
 
Fotó: Lorna Shore/FB

Még mindig nem tudjuk, hogy a Lorna Shore megtartja-e a düreres koncertjét – az ázsiai turnét lemondták

Mondjuk, a Dürerbe márciusban jönnek, addigra csak sikerül leakasztani valahonnan egy frontembert, viszont érthető, hogy a december 23-i szakítás után januárban még messzire nem jutnak, még ha találnak is valakit. Bár láttunk már beugró embert kottából dobolni... Éppen a Dürerben.
 
 McCreery balról a második a képen.

Ha kirúgták a frontembert, kivel jön márciusban Budapestre a Lorna Shore?

Március 25-én érkezik a Dürer Kertbe a Faces Of Death elnevezésű turné, amelyben a főfellépő, a lengyel Decapitated mellett koncertet ad a kanadai Beyond Creation, a brit Ingested, az idén alakult Viscera – és az amerikai deathcore csapat, a Lorna Shore.
 
Valaki nagyon nem bírja a Delta zenekart – rémálommá vált a szombathelyi koncert

Valaki nagyon nem bírja a Delta zenekart – rémálommá vált a szombathelyi koncert

Tartozunk egy vallomással: eleddig fogalmunk sem volt erről a formációról, viszont a tény, hogy például az egyik klipjük hatmillió feletti megtekintésnél járt, arra enged következtetni, hogy mások viszont igen.
 
 
Fotó:playbill.com

Nagyon úgy tűnik, vége Plácido Domingo amerikai karrierjének

Plácido Domingo, az operavilág egyik legnagyobb sztárja távozott a Los Angeles-i operaháztól. Ezt maga az operaénekes-karmester jelentette be szerdán.
 
A Met Machbet előadása (metopera.org)

Plácido Domingo távozott a New York-i Metropolitan operaházból

Plácido Domingo operaénekes bejelentette távozását a Met-ből – jelentette kedden az amerikai közszolgálati rádió.
 
Fotó: 1065thebuzz.com

Vissza pénzt! Nem dőlhetnek hátra a Fyre fesztiválnak bedőlt hírességek

A Kreatív.hu értesülése szerint a bíróság azt az összeget követeli vissza a promózóktól, amit a fesztivál reklámozásáért kaptak. A dolog érinti Kendall Jennert, Bella Hadidot, Emily Ratajkowskit és a Blink-182 tagjait is.
 
Megint botrányba keveredett a Die Antwoord

Megint botrányba keveredett a Die Antwoord

A dél-afrikai rap-rave együttes két fesztiválos koncertjét is lemondták, miután egykori videósuk közzétette azt a felvételt, amely leköpték és dulakodtak Hercules & Love Affair egyik tagjával.
 
Tankcsapda vs. Kowalsky meg a Vega: kitört a kilométerháború a miskolci sörfeszt oldalán

Tankcsapda vs. Kowalsky meg a Vega: kitört egy kisebb kilométerháború a miskolci sörfeszt oldalán

Pontosabban: kilométer ÉS dátum, de az már nagyon hosszú cím lett volna... Mi is hírt adtunk arról, hogy a szeptember elejére meghirdetett sörös buli Tankcsapda koncertjét a szervezők lemondták, mert szerintük a fesztivál előtti időszakban a Tankok négy közeli helyszínen is...
 
Index.hu: A miskolci sörfesztiválnak nem kell a Tankcsapda

Index.hu: A miskolci sörfesztiválnak nem kell a Tankcsapda

A fesztivál szervezői döntöttek így, ezzel tudtukon kívül elsők lettek valamiben, hiszen a zenekart így (aláírt szerződés után) még nem utasította vissza fesztivál soha – írja a portál.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek