A titkos bulik sorában egy titkos szilveszter jön

A titkos bulik sorában egy titkos szilveszter jön hat fellépővel

A Garden Wonder életében először december 31-én is megrendezik a titkos partit, amelynek a New Year's Chill Party (#NYCP) nevet adták.
 
csendbohóc

Találkoztál már csendbohócokkal a bulinegyedben?

Most, hogy az első hétvégéjén több mint 100 ezer jegy kelt el a hazai mozikban a Jokerre, a Klubrádió úgy érezhette, ideje felvetni a témát, mert ezek a "csendbohócok" valójában már évek óta tevékenykednek a bulinegyedben.
 
 
A fotó illusztráció (Trinity Kubassek/Pexels)

Táncolj a Balaton közepén: a bulihajók menetrendje itt!

A bulihajók egész nyáron közlekednek a balatoni hajókikötőkből, a zenei kínálatban retro és mai slágerek is szerepelnek.
 
A mikrofonnál a Koncert.hu tudósítója: Schwartz Dávid

A mikrofonnál a Koncert.hu tudósítója: Schwartz Dávid

Március 22-én vadonatúj esttel rukkol elő az Orfeum színpadán a The Voice egyik finalistája, Schwartz Dávid és zenekara, a SoulSession.
 
Ismét retro fesztivál lesz Egerben

Ismét retro fesztivál lesz Egerben

Immáron a második – felbuzdulva a tavalyi sikereken, nyáron ismét megrendezik a Bolyki völgy legnagyobb retropartiját augusztus 19-én, a Bolyki Pincészetben.
 
18 év után megvalósult a BON-BON zenekar álma

18 év után megvalósult a BON-BON zenekar álma

HAVEROK, BULI, BON-BON - Szeretni belendülésig címmel állítja színpadra új musicaljét a Hadart színház, amelyben 14 ismert BON-BON sláger csendül fel. A produkció különlegessége, hogy a neves színészek mellett az egyik főszerepben a BON-BON együttes frontemberét, Szolnoki Pétert...
 
 
Megvan a Kuplungzáró-buli fellépőinek névsora!

Megvan a Kuplungzáró-buli fellépőinek névsora!

Három napon át búcsúztatják a Király utca legkedveltebb szórakozóhelyének bezárását, ahol olyan zenekarok, előadók lépnek színpadra, akik többször megfordultak már a Kuplungban.
 
Fotó: welovebudapest.com

Ismét búcsút inthetünk egy közkedvelt fővárosi szórakozóhelynek

Egyre csak fogynak a pesti éjszakai élet legkedveltebb szórakozóhelyei, ahol a finom italok mellett a kultúra is jelentős szerephez jutott. Ezúttal a Kuplung jutott arra a szomorú sorsra, hogy szeptember elején költözni kényszerül a Király utcából.
 
 Holnap hajnalig: A Neoton felszántja a PLÁZS homokját

Holnap hajnalig: A Neoton felszántja a PLÁZS homokját

A Neoton Família legnagyobb slágerei csendülnek fel a holdfényes Balaton-parti éjszakában augusztus 3-án a siófoki PLÁZSon, ahol egy kis ízelítőt kaphatunk abból is, amivel a Neoton Família Sztárjai formáció az októberi Aréna-beli koncertjére készül.
 
Nem csendes-ülős koncertet ad Ákos Siófokon

Nem csendes-ülős koncertet ad Ákos Siófokon

A Plázson most először lép fel az ország egyik legnépszerűbb pop-rock előadója. A június 30-i koncert nem csak a kerek szülinap miatt lesz különleges: Ákos a jubileumi műsorának új verziójával érkezik Siófokra.
 
Fotó: PLÁZS Siófok

Focivébével és Punnany-koncerttel nyit a PLÁZS

Június 16-án egy fergeteges Punnany koncerttel nyit a hely, de már 14-én ott ülhettek az óriáskivetítő előtt, a foci VB nyitómeccsén.
 
Bulivillamost állítanak forgalomba – Prágában

Bulivillamost állítanak forgalomba – Prágában

Társasági rendezvényekre, baráti összejövetelekre alkalmas bulivillamos közlekedik várhatóan már az idén ősszel Prágában – jelentette a cseh sajtó.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek