Mostantól tilos partikat szervezni az Airbnb-n foglalt szállásokon

Mostantól tilos partikat szervezni az Airbnb-s szállásokon

A szórakozóhelyekre vonatkozó járványügyi rendelkezések miatt dönthettek úgy sokan, hogy inkább a szállásukból csinálnak kocsmát vagy bulihelyet – és pénzt.... Na, ennek most vége.
 
Fotó: Holi Color Party/FB

Megtöltik a festékágyúkat: Holi Color Party Vásárhelyen

Ez idáig elég volt kimenni a Szigetre augusztusban, ha az ember egy kis szeletet magához akart ragadni a Holy Partyk világából, bár évről évre nehezebb volt színes porhoz jutni... Most Csongrádig kell vagy lehet elmenni érte.
 
 
Reméljük, nem az lesz az új szlogen: Bulinegyed – ahová a madár se' jár (Fotó: Mika kert)

Elfogadták minden idők legszigorúbb csendrendeletét a bulinegyedben

A hetedik kerület közgyűlése úgy határozott, hogy egy bizonyos területen belül az üzletek és vendéglátóhelyek nem lehetnek nyitva éjfél és reggel 6 óra között – adta hírül a Portolio.hu.
 
A fotó illusztráció (Pexels.com)

Bors: Ez a félplayback fellépések és a házibulik nyara lesz

A Bors szerzője az előadók közösségi oldalain megosztott fotók alapján arra a következtetésre jutott, hogy a kisebb és ezáltal olcsóbb bulikból élő művészeknek egyre több a fellépésük, s mindezt a "Milliomossá teheti a járvány az olcsóbb hazai sztárokat" cím alatt jelentették meg.
 
Ez mondjuk pont a Ráday utca, de bárhol lehetne Budapesten (MTI)

Feszkó van a bulinegyedben

Gyakorlatilag épphogy kinyitottak a helyek, máris feszültség generálódott az üzemeltetők és a VII. kerületi önkormányzat között.
 
Fotó: Necc Party by Spanish Wax

Ez idén már nem necces...

Az ujjaink már szinte maguktól gépelik a szöveget: ismét egy programhalasztás, aminek nagyon nem örülünk. Az áldozat ezúttal az első Arénás bulijára készülő Spanish Wax duó méltán népszerű zenés-táncos rendezvénye, a Necc Party.
 
 
Fotó: Szimpla Kert

Éjfélkor lehúzzák a rolót a bulinegyedben

Elfogadták a belső-erzsébetvárosi döntés-előkészítő munkacsoport tagjai azt a javaslatcsomagot, amelyet több hónapos tárgyalássorozat után dolgoztak ki a kerület bulinegyedében kialakult állapotok rendezésére – írja a Népszava.
 
Fotó: Designecologist (Pexels)

Valentin-napi szakítós a Toldiban

Szerencsére a kultikus helyen évek óta lehetőség van arra, hogy tiszta lappal kezdhesd a Valentint, úgyhogy szakíts a Toldiban! A folyamatban terapeuták segítenek, de ez nem igaz, amennyiben a zenét nem vesszük annak...
 
Necc Party

Ez necces lesz! Ráadásul az Arénában...

Az új évtized első nagy durranása minden bizonnyal a Spanish Wax duónak köszönhető, ugyanis az ország legkedveltebb házibulija a Necc Party április 30-án egy éjszakára az Arénába költözik.
 
Fotó: Mónus Márton/MTI

Szilveszteri bulimérleg: több mint 200 embert vittek a detoxba

Győrfi Pál közleménye szerint balesetek, tűzesetek, verekedések és belgyógyászati rosszullétek mellett több mint 200 embert kellett túlzott alkoholfogyasztás miatt kórházba vinni, mintegy 10 százalékuk kiskorú volt.
 
Fotó: Cleyton Ewerton/Pexels

Új trend alakulgat: piamentes bulik, színjózan partizók

A 24.hu szerint ez is Amerikából indult el, ahol a fiatalok egy csoportja a józan élet mellett tette le a voksát, részben vagy teljesen kizárva az alkoholt az életükből.
 
A Junkies és a Zorall gitárosa új zenekarban debütál

A Junkies és a Zorall gitárosa új zenekarban debütál

Új formáció élén jelentkezik szólólemezzel a Junkies gitárosa. már a nevük is sokatmondó: Barbaró Attila és a Bulibanditák.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek