Összesen 100 fellépő várható a 45. EFOTT-ra – kész az egyik nagyszínpad műsora

100 fellépő a 45. EFOTT-on – összeállt a nagyszínpad műsora

A szervezők elárulták, idén ráadásul két nagyszínpaddal készülnek, mi több, külföldi fellépőkkel is tárgyalnak – a nevük egyelőre titok.
 
Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

FAQ – magyarul GYIK. A „Gyakran Ismételt Kérdések” minden fesztivál honlapjának sokat használt menüpontja. 2020-ban jelentősen új értelmet nyert ez a link. Kérdés akad bőven, válasz már kevésbé, fesztivál meg pláne alig. Vagy mégis? Szerdán kiderül. Lobenwein Norbert írása.
 
 
EFOTT

Földön, vízen és a levegőben: elkészült az EFOTT-himnusz

Bár a fesztiválok szervezői már annak is örülnek, ha az előzetes tervek szerint sikerül megrendezni a 2020-as eseményeket, az EFOTT rádobott még egy lapáttal, hogy még emlékezetesebbé tegye az idei rendezvényt. Megérkezett a hivatalos himnusz Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi és DR BRS...
 
EFOTT

Retrosztárokkal erősít az EFOTT – ötöt egy csapásra!

Szerencsénkre akadnak még olyan külföldi sztárok, akiket nem rémiszt meg a járvány, és vállalják az utazással járó kockázatot. Így ma újabb névvel bővülhetett az EFOTT névsora, ahol a retrovonalat erősíti majd a 90-es évek egyik legkedveltebb fiúcsapata, a FIVE (5ive)!
 
Megjött az EFOTT napi bontás!

Megjött az EFOTT napi bontása

Végre megvan a nyár végére halasztott EFOTT fellépőinek (majdnem) teljes listája. Flo Rida mellé felvonul a hazai zenei élet krémje, minden műfajból.
 
EFOTT

Flo Rida nem hátrált meg: átjön Európába – ott lesz az EFOTT-on

Már a második halasztott fesztiválnál tapasztaljuk, hogy talán nem minden esetben igaz a MTÜ vezérének – nem hivatalos – álláspontja, mely szerint az idei nyáron külföldi előadó nem fog Magyarországra jönni... Flo Rida egyrészt dacol a vírusparával és útra kel, másrészt volt a...
 
 
EFOTT

Találd ki, mikor lesz az EFOTT!

Végre az EFOTT is döntésre jutott az idei szezonnal kapcsolatban, és a jó hír az, hogy halasztás lett a végeredmény. A rossz meg az, hogy egy időpontban lesz a szintén halasztott Fishing On Orfű fesztivállal.
 
Illéri igazhitűek előre! – előkerült egy '91-es Kispál-koncertfelvétel

Illéri igazhitűek előre! – előkerült egy '91-es Kispál-koncertfelvétel

Bazira irigylem azt, akinek a szomszédja azzal veri el az időt a karanténban, hogy régi felvételek között keresgél. Az enyém, a fölső, néptáncot gyakorol, a másikak, itt mellettünk meg mindenféle hangos kézi szerszámok imádatába fojtják a bezártságból fakadó frusztrációikat: ma...
 
Olyan Sziget fesztivál, mint a tavalyi, nem lesz

Olyan típusú Sziget fesztivál, mint a tavalyi, nem lesz

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójával beszélget (mármint neki tartja a mikrofont) az elveszettnek hitt Szujó Zoltán. Sok mindenről esik szó a negyedórás podcastban, a legvégén kerül terítékre a fesztiválkérdés.
 
Fotó: EFOTT

Egymillió forintot adományoz a László kórháznak az EFOTT

Július 15-től 20-ig lenne idén Sukorón az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Sokan sokat ígérnének egy megbízható látónak, hogy mondja meg, mi lesz nyáron. Az EFOTT egyelőre reménykedik, bízik. De addig sem tétlenkedik...
 
EFOTT – Kshmr és a Pendulum visszatér Magyarországra

EFOTT – Kshmr és a Pendulum visszatér Magyarországra

Az amerikai dj-producer Kshmr, valamint a dj-szettel érkező ausztrál Pendulum is fellép az idei EFOTT-on, amelyet Sukorón rendeznek meg július 15-től 20-ig.
 
Fotó: Flo Rida/FB

Flo Rida lesz az idei EFOTT egyik fő fellépője

Bár Flo Rida már többször járt nálunk, ezt a produkcióját hazai közönség még biztosan nem láthatta, hiszen régi nagy slágerei mellett legújabb albumával fogja végigbulizni a nyarat.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek