Idén még sportosabb lesz az EFOTT!

Idén még sportosabb lesz az EFOTT!

Nem véletlen, hogy az EFOTT-ot tartják a legsportosabb nyári fesztiválnak, hiszen a táncon és a csápoláson túl – Jessie J, John Newman, Lost Frequencies, Dub FX, a Volbeat és a legnagyobb magyar együttesek koncertjei mellett – nappal számos mozgalmas tevékenységet lehet űzni, vagy...
 
Fotó: EFOTT/Facebook

Az EFOTT-on (is) kártyázni fogsz!

Készpénzmentes és családbarát lesz az idei EFOTT, ahol több újdonsággal is készülnek a szervezők a minél tökéletesebb hangulat megteremtéséért.
 
 
Kitalálod a fotó alapján, ki az EFOTT most bejelentett sztárfellépője?

Kitalálod a fotó alapján, ki az EFOTT most bejelentett sztárfellépője?

Már megtekinthető az EFOTT fesztivál honlapján az idei menetrend, ráadásul befutott még egy fesztivál kedvenc is...
 
Fotó: Volbeat/FB

Az megvan, hogy a Volbeat végre nálunk is fesztiválozik?

Egész szépen alakul az idei EFOTT fesztivál külföldi sztárvendégeinek névsora, és ezzel lassan "szigeti" magasságokba emelkedik a kínálat.
 
 John Newman belogolt az EFOTT-ra

John Newman belogolt az EFOTT-ra

A 27 éves brit sztár, John Newman több mint 1,8 millió rajongót összefogó közösségi oldalán jelentette be, hogy idén ismét ellátogat hazánkba – ezúttal a Velencei-tó békái fogják visszhangozni slágereit.
 
Urbán Borbála fotói

Van egy kék tó a fák alatt...: EFOTT első

Jó szokásunkhoz híven, igyekszünk a legtöbb hazai fesztiválon megjelenni, hogy kerek egész -ahogy azt egy kedvelt színész-énekes már eldalolta korábban - képet kapjatok a rendezvényekről. Következő helyszínünk célpontja Velence, és a most már végleg otthonra találó EFOTT fesztivál.
 
 
EFOTT: Dévényi Tibi bá őrületes szülinapi bulival készül

EFOTT: Dévényi Tibi bá őrületes szülinapi bulival készül

Mindenki Tibi Bácsija, a pontos labdák ura idén ünnepli 70. születésnapját, de fiatalos lelkesedése mit sem kopott az évek alatt. Az idei EFOTT-on immár 10. alkalommal pörgeti majd a lemezeket majdnem minden este a fesztiválozóknak, emellett pedig egy különleges szülinapi show-al is...
 
12 évesen már túl van 250 fellépésen – most az EFOTT-on lép fel

12 évesen már túl van 250 fellépésen – most az EFOTT-on lép fel

Wesser Patrik 4 évesen kezdett dobleckéket venni, a média úgy is hívta: a "CSODADOBOS ÓVODÁS", ma pedig a világ egyik legfiatalabb dobosaként, szólóban és csapatban egyaránt tevékenykedik. Zenekarával, a Crockodile Rockkal július 13-án az EFOTT közönségét is minden bizonnyal meghódítja.
 
Kinek jobb a fesztiválszerkója?

Kinek jobb a fesztiválszerkója?

A efottozók ízlése – mint ahogy minden fesztiválozóé – nemcsak a zene, de a divat terén is igencsak különböző, és ez természetesen nemcsak a bérletesekre, de a színpadra lépő zenészekre is érvényes. A 2017-től hatnaposra bővült fesztivál jóvoltából most szét lehet nézni a...
 
Majmot a backstage-be?

Majmot a backstage-be?

Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket az EFOTT-on mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.
 
Sean Paul a Facebookon jelentette be, hogy jön az EFOTT-ra

Sean Paul a Facebookon jelentette be, hogy jön az EFOTT-ra

Az egyetemisták legnagyobb nyári buliján – július 11. és 17. között Velencén – az angol szintipop páros, a Hurts mellett az EFOTT színpadára lép a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul is.
 
2017 – koncertekben nem fogunk szűkölködni!

2017 – koncertekben nem fogunk szűkölködni!

Lehet, hogy 2016 egy pocsék év volt – és még nincs vége – abból a szempontból, hány kiváló zenész hagyott itt minket, de kivételesen ne visszafele nézzünk, hanem előre: zenében nem lesz hiány az új esztendőben, ennyit ígérhetünk!
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek