Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

2018/07/16  ·   Bulvár   ·  mmi

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

Fotó: Rúzsa Magdi/FB

"Akár a legnagyobb csillagokat, úgy elzárták a nyilvánosság elől a kishegyesi popdívát a hétvégi EFOTT Fesztiválon. Sötétített kisbusz fuvarozta, nem lehetett vele fotózkodni, majd olyan sietve távozott, mint hajdan Elvis Presley." (Bors)

Az összes többi lap ezt a cikket variálta. Egyébként nem annyira értjük a támadó felhangot, mert a cikkben magában ott van az is, hogy "Több ezer ember tombolt a vajdasági énekesnő fellépésén", meg az, hogy: "A fesztivál több száz fellépője közül Magdi volt az egyik, akinek jelnyelvi tolmács segítette a koncertjét, hogy a halló fiatalok mellett a siketek is élvezhessék a zenéjét".

Nos, magunk is érezzük, hogy a hírcsap így július közepe felé eltömődik, minden nap csak nem lehet leírni, hogy ez vagy az a fesztivál nézőcsúcsot döntött, úgyszólván ezt mi is unjuk, így olykor vért izzadunk, hogy valami azért legyen. Mondjuk, nem mindegy, mi az a valami.

Van még egy kritikus elem a dologban, erre is rendesen rátérdeltek, hogy mit kért az énekesnő az öltözőjébe... Mondhatni döbbenetes, micsoda kérései voltak: mentes ásványvizek, gyümölcstál, szendvicstál... Aztak'... Hát, ez tényleg botrány... Mondjuk, ha valaki hozzám jön vendégségbe, ezt kérés nélkül is megkapja, sőt. A koncert- és fesztiválszervezők egyébként hosszasan mesélhetnének, hogy melyik fellépő mit vitetett be magának a backstage-be, de ez olyan államtitok a zeneuniverzumban, amelyről mindenki mélyen hallgat, mert csak a baj lenne belőle.

Mielőtt idekopizzuk az énekesnő reakcióját, megjegyeznénk: aki ma Magyarországon kétszer is megtömi az Arénát, az legnagyobbcsillag. Csak szóltunk. És eggyel értelmesebb hozzáállás lenne ezt az oldalát figyelni, mint azt, hogy hány szendvicset eszik meg.

És akkor a reakció:

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!
Felháborítónak találom a hazugságokat, amiket írkálgatnak rólam bizonyos újságok! Nem szoktam felvenni a kesztyűt, de most betelt a pohár.
1. Tíz éve ugyanezzel a busszal járom az országot! (ó és belátni rajta), sokszor amikor öltözőm sincs ebben próbálom lebűvészkedni magamról a fellépőruhát, úgy hogy ne lásson mindenki.
2. Csak 2 db. interjút adtam pont az EFOTT-on! Élőben jelentkeztünk be a Music chanellel és segítettem a Bátor Tábornak egy videó üzenettel.
3. Semmilyen sztárallűröm nincs. Minden koncertre szendvicset kérek a stábnak, meg salátát (NEM BIO) vagy rizses húst a zenekarnak és nekem.
4. Nincs is biztonsági emberem, olyannyira vagyok “ világsztárként védve” !!!! Tessék körülnézni másik magyar zenekaroknál, ahol a backstageben is (amit őrök védenek) ott áll az őr az ajtajuk előtt.
5. A fellépőruháim nagy részét MAGYAR TERVEZŐK készítik, vagy tehetséges varrónők az ötleteim alapján.
( Isten áldja a kezüket!)
6. Nincs fodrászom vagy sminkesem sem a koncerteken, megnézhetőek a werk videóim abban aztán látszik az igazság.
7. Nem iszom egy korty alkoholt sem a koncertek alatt és nem vagyok betépve sem (lehet ez a baj????).
Nem villantok, mert minden ruhám alatt ott a fekete kis rövidnadrágom.
8. Csak munkám van, nagyon-nagyon sok, abban, hogy szórakoztatni tudjam a közönségem, hogy adni tudjak valamit. Igenis jó a kapcsolatom a közönségemmel, szeretve vannak és én szeretve vagyok!
9. LÁTOM VAN AKINEK EZ NAGYON FÁJ!!!
10. Pont az az ember vagyok aki voltam, csak van néhány érdekesebb ruhám a színpadon. Mert ez is a műsor része, ezzel is adok egy kis pluszt a közönségemnek.
11. Szinte nem győzöm visszaadni azt, amit a sorstól kaptam és kapok, mert hiszek a “jó tett helyében jót várj”- ban. Saját alapítványom van, a Gábriel Angyalház Alapítvány mellyel hátrányos helyzetű tehetségeket támogatunk.
Szívügyem segíteni az Út a mosolyért alapítványt ( autizmussal élőket támogatnak), és a Bátor Tábort, és még sorolhatnám...
Persze ezeket sosem láttam egy címlapon sem, pedig ezt is 12 éve csinálom.

Kedves közönségem! Ez a levél nem is nektek szól, hisz ti ismertek jól.
Köszönöm, hogy vagytok nekem!"

Nagyjából és egészében ez volt a feltételezésünk Magdiról, noha sosem kutakodtunk sem a ruhája alatt, sem a hűtőjében, de még a kocsiját sem láttuk soha.

Már csak a kérdés áll itt:

Mire volt jó ez az egész?

(A szövegben a válasz.)

Rúzsa Magdi, EFOTT, bulvár

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek