Fotó? Bor, mámor, Bénye

Pezsgős reggeli, wartburgos dűlőtúra, koncertek – gasztrokulti fesztivál Erdőbényén

Tizenkét borászat részvételével és számos programmal, többek között dűlő- és pincetúrákkal, kóstolókkal, koncertekkel rendezik meg idén a 'Bor, mámor, Bénye' gasztrokulturális fesztivált augusztus 12. és 15. között a Tokaj-hegyaljai Erdőbényén.
 
Ráadásnappal, új helyszínen: Alpárfeszt teljes gőzzel

Ráadásnappal, új helyszínen: Alpárfeszt teljes gőzzel

Noha többé már nem Tiszaalpár ad helyet a bulinak, a név megmarad: az Alpárfeszt idén nyáron már a lakiteleki autós kempingben várja az antimainstream rajongókat. Idén egy bónusz nappal ünnepli a szabad szezont az egykor a birkalegelőn letelepedett kisfesztivál.
 
 
A koncert nem terem máról holnapra!

A koncertek és a fesztiválok nem csettintésre indulnak

Ezt a sajtónak szánt levelet még a mai Közlöny előtt kaptuk, csütörtök magasságában. Érvényét ugyan nem vesztette, minden szava most is megállja a helyét, csak azért hívjuk fel a figyelmet, hogy ne hiányoljátok belőle a mai értetlenséget (2. csatolt cikk)... Szóval, ez még a múlt...
 
Te is adj egy percet az életedből: pár kérdés megválaszolásával segíthesz a fesztiváloknak

Te is adj egy percet az életedből: pár kérdés megválaszolásával segíthesz a fesztiváloknak

A Music Hungary Szövetség közzétett egy kérdőívet, melynek kitöltésével – legyél akár zenész vagy fesztiválozó – a fesztiválok és más rendezvények közelebb kerülnek a tervezhetőség állapotához. (A Fishing on Orfű is csinált hasonlót, de az ehhez képest kissé bonyolult volt.)
 
 Andrea Piacquadio fotója a Pexels oldaláról

Hazai kutatás indult a dallamtapadásról – te is részt vehetsz benne!

Nem vagy egyedül, amikor egy dal egyszerűen nem megy ki a fejedből, pedig már bazira eleged van belőle: az emberek mintegy 90 százalékával történik ez meg legalább heti rendszerességgel.
 
Birkalegelő reload: az új helyszín

A név marad, a névadó helyszín változik: költözik az Alpárfeszt

Az Alpárfesztet éveken keresztül azzal viccesnek tűnő mondattal jellemeztük, hogy fesztivál a birkalegelőn... De tényleg egy tiszaalpári birkalegelőn álmodták meg a rendezvényt, ami mára már brand lett. Ez az oka, hogy noha többé nem Tiszaalpár ad helyet a bulinak, a név megmarad.
 
 
Fotó: Hangfoglaló

A nagy magyar turnébusz-helyzet

És ez nem vicc: tényleg a magyarországi zenekarok turnébuszairól indít kutatást a Hangfoglaló.
 
Lesz egyáltalán őszi klubszezon?

Lesz egyáltalán őszi klubszezon?

A kérdést a FEZEN fesztivál tette fel a FB-on. Pár mondatban összefoglalják a teljes zeneipar katasztrófáját, majd a véleményeteket kérik, legyetek jók, válaszoljatok nekik.
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
Campus Fesztivál

A Campus Fesztivál osztódással éli túl ezt a hardcore nyarat

És újra, és újra, és újra... Úgyis tudjátok már a szokásos szöveget. Campus Fesztivál törölve. Azonban...!!!
 
Installáció a 2015-ös Transart fesztiválon(Bolzano)

Hogy fotóznád le a zene és az erdő kapcsolatát?

Mert most megteheted és beküldheted a Muzsikál az Erdő Alapítványnak. Mivel hirtelen nekünk sem volt ötletünk, s a barátunk, a Google sem volt túl kreatív a kérdésben, megnéztük, mi az alapítvány célkitűzése.
 
Campus Fesztivál

A Campus Fesztivál döntött

Teljes a bizonytalanság a járvány végével kapcsolatban, noha a fesztiválok kis százaléka közölt bármi konkrétumot is, a többségük várakozik... A júliusi Campus Fesztivál szervezőinek fejében most fordult meg a gondolat, hogy inkább kihagyják az idei szezont.
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek