Dúdolj bele a YouTube-ba...

A Google jelenleg egy olyan funkciót tesztel, ami lehetővé teszi majd, hogy egy adott dal egy részletének csupán néhány másodpercnyi dúdolása alapján a YouTube megtalálja a keresett dalt, ha a felhasználónak épp nem jut eszébe a keresett szám címe. – olvastuk a Rakéta magazinban.

Fotó: Andrea Piacquadio/Pexels
Fotó: Punknews

Tom Morellót a földre teperte a biztonsági őr koncert közben

Hatalmasat esett szombaton este Torontóban az újra turnézó Rage Against the Machine gitárosa koncert közben – szúrta ki a videót a a 24.hu. Morellót a biztonsági ember csapta véletlenül a földhöz.
 
Will Smith/Randiguru

Nincsenek koncertek, bulik: akkor hogyan randizzunk a koronavírus idején?

A magyar randiguru megmondja! :) Ezúttal Száraz Gábor párválasztási tanácsadó – bizony, ilyen is van! – áll a rendelkezésetekre.
 
 
Csak füttyentesz a Google-nak, s megkeresi a dalt neked

Csak füttyentesz a Google-nak, s megkeresi a dalt neked

A HVG tette közzé: Shazam-szerű funkcióval egészül ki a Google-keresés: akár egy eldúdolt dallam alapján is megtalálja az eredeti zenét.
 
Fotó: Kék Ló/FB

Egy egész életen át ingyen ihatsz a Kék Lóban!

November elején írtuk meg, hogy bezár a kulturális eseményeiért, koncertjeiért is szeretett, hangulatos kis szórakozóhely, a Kék Ló a Józsefvárosban.
 
Avicii a Google 2018-as keresési toplistájának élén

Avicii a Google 2018-as keresési toplistájának élén

De ott van az élvonalban a zenei életből Mac Miller, XXXTentacion, Freddie Mercury és Demi Lovato is. Ez utóbbi szerencsére még él...
 
Fotó:  Anna

Koncert közben akarta megkéselni Pásztor Annát egy férfi

Mindenki nyugodjon le, nem történt meg végül, az illetőt kiemelték a tömegből. A 24.hu-t olvastuk ma reggel...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek