Valakinek nagyon fontos Dawid Bowie

Valakinek nagyon fontos Dawid Bowie

David Bowie első ismert stúdiófelvétele a becsült ár négyszereséért, csaknem 40 ezer fontért (14,5 millió forintért) kelt el a brit Newton-le-Willows-ban tartott aukción.
 
A Radiohead hatórányi koncertanyagot töltött fel a YouTube-ra

A Radiohead hatórányi koncertanyagot töltött fel a YouTube-ra

A zenekar a világ körüli turnéjából (2016-2017) egy holland, egy olasz és egy lengyel fesztiválon adott koncertet osztott meg a nagyközönséggel, ráadásul ingyen – tudtuk meg a Magyar Narancsból.
 
 
The Konrads (Fotó: Flickr)

David Bowie milliókat érő, első demófelvételét rejtette a kenyereskosár

Egy öreg kenyereskosárból előkerült David Bowie első demófelvétele, amelyen a 16 éves zenész első együttesével egy kis londoni stúdióban rögzített magnószalagon énekel.
 
Fotó: Eduline.hu

Szerdán kiderül, hogy felvettek-e az egyetemre

Szerdán este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyek hagyományosan elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők. Idén közel 108 ezren jelentkeztek egyetemekre, főiskolákra, a diákoknak a fővárosban és az ország több városában...
 
Fotó: Magyar Rádió Gyermekkórusa/FB

Felvételt hirdet a Magyar Rádió Gyermekkórusa

Keresik az utánpótlást a Magyar Rádió Gyermekkórusába: leendő első osztályos, valamint felsőbb osztályokba járó lányokat és fiúkat várnak meghallgatásra.
 
Fotó: Madách Musical Táncművészeti Iskola/FB

Macskák, Mary Poppins, Pán Péter, Megasztár – felvételt hirdetett a Madách stúdió

Ha elmúltál 3, de még nem vagy 24, jelentkezhetsz a Madách Művészeti Iskolába. Hogy miért jó ez neked? Egyrészt tanulhatsz balettet, néptáncot, moderntáncot, musicalt és amerikai szteppet is, és ha 
tehetséges és kitartó vagy, szerepelhetsz olyan zenés produkcióban, mint a...
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek