Fotók: Herbály Detti

A csillagok szerencsés együttállása az INOTA fesztiválon

A Budapesttől egyórányi távolságban található, ma már üzemen kívül szocialista ipari komplexumban több mint száz nemzetközi és hazai fellépővel várta a látogatókat a kortárs zenei és fényművészeti fesztivál.
 
No escape from Balkan – ingyenes koncerttel jön a Dubioza!

No escape from Balkan – ingyenes koncerttel jön a Dubioza és egy csomó remek zenekar

Nyárzáró zeneünnepként rendezik meg a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program legfontosabb világzenei programját, amely a térség sokszínű arcát mutatja be. A műfajokban és a jellegzetes balkáni életérzésben gazdag BALKAN:MOST Fesztivál szeptember 7-9. között...
 
 
Spanyol és koreai kulturális fesztivál Budapesten

Spanyol és koreai kulturális fesztivál Budapesten

Az Hola (ejtsd: ola) Budapest fesztivált szeptember 30. és október 1. között rendezik meg Budapesten, a Koreai Kulturális Fesztivál pedig szeptember 8-án kezdődik.
 
Vasárnap este Magashegyi!

Az Óbudai Kézműves Sörfesztivál koncertjei

Lassan vége lesz az Óbudai Nyárnak is – a záróeseményen sörrel lehet leöblíteni a vakáció vége okozta nagy-nagy szomorúságot, mindebben a koncertek is nagy segítségünkre lesznek.
 
Kikerekedett a történet: megvannak az idei Kerekdomb Fesztivál első nevei

A nyárnak lassan vége, a fesztiválszezonnak azonban még nincs: Kerekdomb

A fesztivál idén szeptember 15-17. között csalogatja a látogatókat Tállya varázslatos dűlői közé, ahol zenével, színházzal, irodalommal, aktív programokkal és természetesen finom borokkal és falatokkal merülhetnek el az ősz első napjaiban.
 
Amiért idén (is) nagyon szerettük a Malom fesztivált

Amiért idén (is) bitang jó volt a Malom fesztivál

Tavaly már alaposan körbejártuk, miért szerettük a vajdasági fesztivált – link a cikk végén –, s bár idén úgy vágtunk neki, nekünk csak annyi kell a boldogsághoz, mint tavaly, még mindig találtunk további indokokat arra, hogy jövőre se hagyjuk ki.
 
 
Koncertek a Lánchíd fesztiválon

Megéneklik Budapestet a Lánchíd fesztiválon

A Fővárosi Önkormányzat által szervezett programon szeptember 16-án egész nap ingyenes programokkal várják az érdeklődőket.
 
A mi fotónk Scoobyról

Eltűnt Scooby, a Malom fesztivál legcukibb kutyalátogatója

Lassan elkészül a beszámolónk az idei oromi örömről – amelybe most egy kis üröm vegyül.
 
Fotó: Inota Fesztivál

Fesztiválbusz indul a Délitől az Inota Fesztiválra

A klasszikus és elektronikus zene közötti határokat elmosó zongoravirtuóz, Nils Frahm koncertjével indul augusztus 31-én az Inota Fesztivál Várpalota mellett. A szeptember 3-ig tartó rendezvény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében jön létre.
 
MOME X MZH: Intermezzo Fesztivál

MOME X MZH: Intermezzo Fesztivál

Idén már másodjára valósul meg a MOME és Magyar Zene Háza kollaborációjaként a kétnapos Intermezzo Fesztivál, amit diákok szerveznek – nem csak – diákoknak, hogy közösséget teremtsenek a zene és dizájnszemlélet mentén.
 
Manu Chao veszprémi koncertje pillanatok alat teltházas lett

BALKAN:BONGO: Manu Chao veszprémi koncertje pillanatok alat teltházas lett

Az élő legenda, békeharcos, ska punk partizán Manu Chao sem maradhat ki a BALKAN:MOST programjából, még ha nem is a félsziget szülötte. Chao mindenhol otthon van, a világ legnagyobb színpadain és a foglalt házak falai közt – Veszprémbe is egy kis akusztikus formációval érkezik
 
Fotó: Facebook/Filharmónia Magyarország

Zeneszüret a pécsi utcákon, tereken és egyéb különleges helyszíneken

Egy hét alatt csaknem húsz helyszínen kínál programokat a Zeneszüret fesztivál, amelyet több mint háromszáz művész, közöttük José Cura világhírű operaénekes fellépésével rendeznek meg szeptember 4. és 10. között Pécsett.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek