Megjelent a nyáron érkező ELVIS-film első betétdala

Megjelent a nyáron érkező ELVIS-film első betétdala

A forgatást 2020 elején kezdték el, a bemutató azóta – az ismert okokból – folyamatosan csúszik, világpremierjére május második felében kerül sor a 75. cannes-i fesztiválon, hozzánk talán júniusban ér el, a HBO Maxon pedig augusztus közepén lesz megtekinthető
 
Első fokon vesztett Barta Tamás volt üzlettársa a Siess haza vár a mama film alkotói ellen indított perben

Első fokon vesztett Barta Tamás volt üzlettársa a Siess haza vár a mama film alkotói ellen indított perben

A felperesnek több kereseti kérelme volt: jóhírnév megsértése, becsületsértés, emberi méltóság megsértése és magántitok megsértése. A bíróság valamennyi kérelmet elutasította. Az ítélet nem jogerős, fellebbezésre lehetőség van.
 
 
Díjat nyert New Yorkban a Concerto Budapest koncertfilmje

A Concerto Budapest alkotása New Yorkban legyőzte Mariah Carey koncertfilmjét

A Concerto Budapest és Szabó Stein Imre Kárpát Rapszódia című új koncertfilmje a különleges szórakoztató műsorok kategóriájában elnyerte a New York Festivals TV & Film Awards ezüsttrófeáját, a Silver Towert.
 
Egy magyar nyelvű dal szólal meg egy amerikai sorozat akciójelenetében

Egy magyar nyelvű dal szólal meg egy amerikai sorozat akciójelenetében

Pátkai Rozina Partokon című dala – Benkő Dávid zongorista (Paso, Subtones) közreműködésével – az FBI című filmsorozatban debütál április 26-án, az egyik legnézettebb amerikai televíziós csatornán, a CBS-ben.
 
Tényleg rossz társaságba keveredhetett Barta Tamás

Tényleg rossz társaságba keveredhetett Barta Tamás

Barta Tamás halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok. A Barta-doku készítői egy korábbi közleményükben azt tudatták, hogy a Los Angeles-i rendőrséggel folytatott eredménytelen küzdelem helyett magasabb amerikai körökhöz fordulnak segítségért, bízva abban, hogy ez egy...
 
Hans Zimmer és Lebo M. (fotó: Hans Zimmer/FB)

Bravúros, látványos, zseniális – Hans Zimmer felrobbantotta az Arénát

Elképesztő atmoszférába került a nagyérdemű hétfő este a Papp László Arénában. A többszöri halasztás miatt még nagyobb izgatottsággal vártuk, hogy kezdetét vegye a Hans Zimmer Live. A levegő is megállt, amikor megszólaltak a hangszerek...
 
 
A brit Királyi Posta 12 bélyeget bocsájtott ki az évfordulóra, ez az egyik.

A BBC négy egyórás filmmel ünnepli a Rolling Stones 60. évfordulóját

A My Life as a Rolling Stone című sorozatban minden tagról, köztük a néhai Charlie Wattsról is egy-egy hatvan perces filmet mutatnak majd be – írja a The Guardian.
 
A most ostromra készülő Odesszában is próbáltak Hans Zimmer zenészei – indul a turné

Oscar a zsebben– nemsokára Budapestre ér Hans Zimmer turnéja

Vasárnap éjjel kiosztották az idei Oscar-díjakat. Egy filmben és két díjban vagyunk érintettek, kétféle módon: Hans Zimmer, a Dűne díjazott zeneszerzője pillanatokon belül fellép Budapesten, s ugyancsak a film kapcsán a Legjobb speciális effektusok elismerést a film magyar berendezője,...
 
Egy III./II-es akta szerint a magyar maffia ölte meg Barta Tamást

Simon volt az ész, Szendrő az ököl: a Los Angeles-i magyar maffia ölhette meg Barta Tamást

Megdöbbentő információ került elő a napokban Barta Tamásról és a magyar maffiáról a Belügyminisztérium III/II-5C. alosztályának egyik jelentéséből a dokumentumfilmes kutatómunka során.
 
Ki a Kiirály? Megvan a főszereplő a készülő Zámbó Jimmy-sorozatban

Ki a Király? Megvan a főszereplője a készülő Zámbó Jimmy-sorozatnak

Már folyik az RTL Klub tízrészes produkciójának, A Királynak a forgatása. A sorozat 10 epizódban meséli majd el Zámbó Jimmy életét.
 
Az Odd ID pszichedelikus folkja Szilágyi Fanni rendezésében egy igazi belvárosi dzsungelben talált otthonra

Fél tucat jó érv a Budapest Ritmo fesztivál mellett

2022. április 7–10. között vár a Budapest Ritmo: a Szimpla Kertben, az Akvárium Klubban és a Toldi Moziban fedezheted fel új kedvenceidet. Meg is indokoljuk, miért válaszd ezt a programot!
 
 Fotó: Lorence Lozano (Pexels)

Ahol a könnyűzene a filmmel találkozik: BLEND

Március 10-én a Muzikumban rendezi meg a Filmintézet és a Hangfoglaló a BLEND-et, a hazai filmes és könnyűzenei szakma éves találkozóját.
 
Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak boldog születésnap: Random Trip 15 a Parkban

Május 7-én rendezték meg a Random Trip 15 éves jubileumi koncertjét a Budapest Parkban. De nevezhetnénk akár egy óriási házibulinak is. Hogy miért?

Hogyan játszik Omegát egy Omega utáni zenekar?

"Az Omega Testamentum (továbbiakban OT) érdekes hibrid. Joggal viseli az Omega nevet, mert az életben maradt tagok ötven százaléka alapította és zenél is benne. Ezzel együtt vagy éppen emiatt nem eredeti Omega, csak tribute zenekar" – Mohabá majálison járt még két hete, kis spéttel közöljük az írását, bocs.
Új koncertek