Guido De Angelis: Bud Spencer egyedülálló jelenség volt

Guido De Angelis: Bud Spencer egyedülálló jelenség volt

Bud Spencer egyedülálló jelenség volt, filmjeit az egyszerűség, az önfeledt szórakoztatás jellemezte. Bár bunyózott, erőszakot nem láthattak a nézők – mondta az MTI-nek a Bud Spencer-filmek zeneszerzője, Guido De Angelis, aki testvérével, Maurizio De Angelis-szel február 16-án a...
 
Faremido Operatársulat

Opera: pátosz nélkül, kötetlenül és végtelenül szórakoztatóan!

Február elsején folytatódik Újpesten a nagy sikerű opera-beavató és kedvcsináló programsorozat a FareMido Operatársulat előadásában, ahová ezúttal is szeretettel várják a zenekedvelőket.
 
 
A Bud Spencer és Terence Hill rajongók számára kötelező zarándokhely!

A Bud Spencer és Terence Hill rajongók számára kötelező zarándokhely

A Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autót a jótékonysági aukció végéig – február 15. – bárki megtekintheti az Aréna Plázában.
 
Plácido Domingóval lép fel a beugró magyar zenekar Dániában

Plácido Domingóval lép fel a beugró magyar zenekar Dániában

A Miskolci Nemzeti Színház Zenekara kíséri Placido Domingo dániai koncertjét Aarhusban, a Musikhusetben. A miskolciak a MÁV Szimfonikus Zenekar helyett ugranak be egy fellépés erejéig.
 
Plácido Domingo énekel először az új szegedi stadionban

Plácido Domingo énekel először az új szegedi stadionban

Nyáron avatják fel a a szegedi Dorozsmai út mellett az ifjúsági centrumot – a tervek szerint a Szeged-Grosics Akadémia a Lazióval játszik majd barátságos mérkőzést, de Plácido Domingo is itt koncertezik augusztusban – írja Délmagyar.
 
Terence Hill titokban ismét nálunk járt

Terence Hill titokban ismét nálunk járt

Arról már beszámoltunk, hogy a világsztár február 16-án ismét Magyarországra érkezik a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Azt is megírtuk, hogy kisorsolnak egy buggyt. Az új infó az, hogy a jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta Terence Hill, melynek...
 
 
Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a...
 
Tudjátok, kik lesznek a De Angelis testvérek vendégei? Terence Hill és Kabir Bedi!!!

Tudjátok, kik lesznek a De Angelis testvérek vendégei? Terence Hill és Kabir Bedi!!!

A világhírű olasz testvérpár, Guido & Maurizio De Angelis februárban ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége: Terence Hill és Kabir Bedi!
 
Fotó: Kovács Tamás (MTI)

Lajkó Félix lecserélte a zenekarát

Lajkó Félix új zenésztársakkal dolgozik némi vérátömlesztésen átesett műsorán, amelyet november 29-én a fővárosi BOK Csarnokban fognak bemutatni a közönségnek.
 
Fotó: Daily Express

Simon Cowell csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán

Csillagot kapott Simon Cowell, az American Idol és az X-faktor tehetségkutatók alkotója a hollywoodi Hírességek sétányán - írta a Variety.com.
 
Figyelem! Új időpontot kapott a Sons of Apollo buli!

Figyelem! Új időpontot kapott a Sons of Apollo buli!

Lemondani kényszerült minden európai turnéállomását a 2017-ben verbuválódott Sons of Apollo progmetál banda, így sajnos az augusztus 19-ére ütemezett Budapesti koncert is elmarad, tette közzé a Barba Negra a Facebook oldalán.
 
Fotó: Pinterest

Plácido Domingóról repülőgépet neveztek el

Plácido Domingo világhírű spanyol tenorról nevezte el flottája legújabb, Airbus A350-900 típusú repülőgépét az Iberia spanyol légitársaság egy Madridban tartott ünnepségen hétfőn.
 
Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos...

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei parti a Városligetben

A 2021-ben életre hívott PULP Open Air party idén is a városligeti Pavilon Kertben indítja el a tavaszi-nyári szezonját. Az ingyenes esemény 2024. május 11-én, szombaton 19 órakor kezdődik.

Hollán Jazz Street, sanzonok, Beatles-dalok: angyalföldi koncertfolyam május-júniusban

Ha nem is pálmafák, de rengeteg zene költözik Angyalföldre az elkövetkező hetekben. Az igényességgel összeválogatott koncertek többségén ráadásul ingyenes a részvétel!
Új koncertek