Meghosszabbították A DAL jelentkezési határidejét

Meghosszabbították A DAL jelentkezési határidejét

November 30-ig meghosszabbítja A Dal 2020 pályázat jelentkezési határidejét a Duna Televízió.
 
Kelis

Kelis márciusban az Akváriumban főzi meg a közönségét

2020. március 3-án jubileumi turnéjának budapesti állomásaként érkezik az Akvárum Klubba az amerikai énekes, dalszerző és séf Kelis, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Trick Me vagy a Milkshake.
 
 
Mamutatják be a Pavarotti-filmet

Ma mutatják be a Pavarotti-filmet

Az olasz tenorlegendáról Ron Howard kétszeres Oscar-díjas rendező (Egy csodálatos elme, Frost/Nixon) készített dokumentumfilmet, amely ma debütál a magyar mozikban. A film gálavetítése a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon volt 2019. szeptember 20-án, ahová a tenor özvegye,...
 
Fotó:playbill.com

Nagyon úgy tűnik, vége Plácido Domingo amerikai karrierjének

Plácido Domingo, az operavilág egyik legnagyobb sztárja távozott a Los Angeles-i operaháztól. Ezt maga az operaénekes-karmester jelentette be szerdán.
 
 Lányával közös albumot készített Ákos

Lányával közös albumot készített Ákos

Négy év után új stúdiólemezzel jelentkezik Ákos. Az album 2019. október 2-án jelent meg IDŐSZIGET címmel, gazdag képanyaggal, 32 oldalas füzettel CD-n, emellett pedig természetesen elérhető a digitális zenei felületeken is.
 
A Met Machbet előadása (metopera.org)

Plácido Domingo távozott a New York-i Metropolitan operaházból

Plácido Domingo operaénekes bejelentette távozását a Met-ből – jelentette kedden az amerikai közszolgálati rádió.
 
 
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Megérkezett Magyarországra Plácido Domingo

Plácido Domingo spanyol sztártenor és fia, ifjabb Plácido Domingo augusztus 28-án lépnek színpadra, a Plácido Domingo Classics fesztivál kiemelt eseményén, a szegedi Szent Gellért Fórum ifjúsági és sportcentrum nyitókoncertjén.
 
Fotó: 24.hu

Sorra mondják le a zaklatási botrányba keveredett Plácido Domingo koncertjeit. Szegedre a hónap végén jön

A San Franciscó-i opera kedden lemondta a szexuális zaklatással vádolt Plácido Domingo október elejére tervezett koncertjét, a Los Angeles-i opera bejelentette, hogy külső tanácsadókat kér fel a sztár elleni vádak kivizsgálására,s a Philadelphiai Zenekar is visszavonta Domingo...
 
Ricsések! Gidó újra a fedélzeten!

Ricsések! Gidó újra a fedélzeten!

Az "ős-Ricse" egyik tagjával, Gidófalvy Attilával (Karthago, Fáraó, ex-Lord) lép színpadra július 5-én a Barba Negra Trackben a 40 éves BEATRICE. Ezt követően Gidó és Nagy Feró a Várkert Bazáros Ős-Bikini koncerten látható egy színpadon legközelebb. Jegyek csatolva!
 
Te is gyűlölöd a YouTube-reklámokat? van egy jó hírünk!

Te is gyűlölöd a YouTube-reklámokat? Van egy jó hírünk!

Az eddigi legidegesítőbb tapasztalatunk a meditációs videó többszöri megszakítása reklámokkal... lazulj el, ha tudsz :) De a lejátszási listákat megszakító hirdetések is az agyunkra mennek. Rövidesen viszont – s YouTube Music Premium szolgáltatással – reklámmentesen, a háttérben...
 
Bíró Eszter

Bíró Eszter kiradírozza az időt

Időradír címmel április 27-én mutatja be vadonat új gyermekeknek szóló albumát Bíró Eszter színész-énekesnő a Marczibányi Téri Művelődési Központban, mely mesekönyv is egyben.
 
Kabir Bedi örökbefogad egy (hím) tigrist

Kabir Bedi örökbefogad egy (hím) tigrist holnap az Állatkertben

Kabir Bedi hamarosan hazánkba látogat a Guido & Maurizio De Angelis filmzenei koncert sztárvendégeként február 16-án az Arénába. A koncert előtti napon a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is ellátogat, hogy örökbe fogadjon egy tigrist és találkozzon a rajongóival.
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek