Különleges beköltöző napot ad ajándékba a Fishing On Orfű

A fesztivál a szervezők állítása szerint sosem volt még ekkora bajban. A szervezők szerint a Fishing jövője is kérdéses lehet.

Különleges beköltöző napot ad ajándékba a Fishing On Orfű
Paul McCartney sem fogja mostanában elénekelni a Bella Ciao-t

Paul McCartney berágott az olaszokra

Kissé plasztikusan szemlélte a dolgot a nemes lovag, ugyanis olyan gyakorlatot folytat az olasz kormány intézkedése alapján a szórakoztatóipar, ami a hollandoknál például már egy ideje működik, nálunk meg harcolnak érte, bár a Budapest Park eléggé elintézte, hogy ne legyen jó...
 
 Kizárólag hazai előadók lépnek fel az idei Fekete Zajon

Kizárólag hazai előadók lépnek fel az idei Fekete Zajon

Zene füleinknek, hogy idén is lesz Fekete Zaj – változatlan időpontban, augusztus 19-22 között. A Mátrában elég nagy a té,r és az extra összetartó Zajos közönségnek sem fog különösebb erőfeszítést jelenteni a távolságtartás.
 
 
Úgy tűnik, őszig már zárva marad a Fonó

Úgy tűnik, őszig már zárva marad a Fonó

A járványhelyzet miatt zárva marad a Fonó, de ígérik, amint lehet, bepótolják az elmaradt programokat.
 
Mégis visszatéríti a Budapest Park a jegyek árát, ha...

Mégis visszatéríti a Budapest Park a jegyek árát, ha...

... a koncert elmarad. Ha más időpontra teszik át, akkor nem. Most nem tudjuk eldönteni, hogy hagyd-e kint a valóságot, vagy sem...
 
Vissza a pént! – Alaposan magára rántotta a látogatóit a Budapest park

Vissza a pénzt! – Alaposan magára rántotta a látogatóit a Budapest Park

Honnan is kezdjük... Talán onnan, hogy miközben egyre-másra jöttek a hírek, úgy a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, mint a nagy külföldi zenekarok háza tájáról, a magyar koncerthelyszínek és fesztiválok zöme hallgatott.
 
A Müpa tájékoztatása

A Müpa tájékoztatása

Magyarország kormányának döntése értelmében, a megfogalmazott iránymutatást követve a Müpa a mai naptól kezdődően – egyelőre 2020. március 31-ig – az előadásait nem tartja meg.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek