Fotó: Fábián Juli Alapítvány

Bajba jutott zenészek jelentkezését várja a Fábián Juliról elnevezett alapítvány

Első alkalommal hirdette meg pályázatát a nehéz helyzetben lévő zenészek támogatására a Fábián Juli Alapítvány.
 
Fergie felajánlása

Lady Gaga, Fergie, Annie Lennox, Pink és az Evanescence is adakozik a Girls Rock aukcióra

Billie Eilish, Joan Jett, az Evanescence és sok már zenész is ajánlott fel hangszereket, dedikált relikviákat és egyéb értékes tárgyakat a “Girls Rock Reverb Gives” árverésre, melynek bevételét jótékony célra fordítják.
 
 
Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar jótékonysági koncertet ad az Erzsébet téren

Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar jótékonysági koncertje új időpontban!

A terv az volt, hogy Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar május 9-én a budapesti Erzsébet téren jótékonysági koncertet ad, amelynek bevételét az autizmussal élőket támogató Út a Mosolyért Alapítvány új intézményének létrehozására ajánlották fel. A helyszín és a cél...
 
Fotó és videó: Metallica.com

118 ezer eurót ad a hajléktalanoknak a Metallica

Az amerikai heavy metal együttes a spanyol turné után a Twitteren jelentette be, hogy madridi, illetve barcelonai koncertjük minden egyes eladott jegyének árából egy eurót a szegénységben élő, szükséget szenvedő vagy hajléktalanokat segítő szervezeteknek adományoznak, összesen 118...
 
Fotó: YouTube

A Notre Dame-ért koncerteznek Szegeden

Jótékonysági orgonaestet tartanak pénteken a szegedi fogadalmi templomban, a hangverseny bevételével a párizsi Notre-Dame újjáépítését támogatják.
 
Fotó: Somay Márk

Elajándékozták a Pilvaker dalainak jogdíjaiból befolyt összeget

A Pilvaker zenészei ajándékokkal halmozták el a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által fenntartott otthonokban élő fiatal tehetségeket, akik több hangszert is kézhez kaptak.
 
 
Charity Fest

Idén a Dürerbe költözik a Charity Fest, amelyen tavaly mi is főztünk!

A Budapest Bike Maffia idén is megrendezi a Charity Fest-et, ahol a jótékonykodás mellett családi programokkal és esti koncertekkel is várják a látogatókat! Tavalyi tapasztalataink alapján mindenkinek azt mondjuk, gyertek! Ígérjük, jó lesz! ;)
 
Fot: Burattino

Jótett helyébe zenét vár a Basszusgitárosok Klubja

Nagy dolgot vitt véghez a Basszusgitárosok Klubja. A közel 4 ezer főt számláló legnagyobb magyarországi basszusgitáros közösségi csoport hangszerekkel és erősítőkkel támogatta a Burattino Általános és Szakképző Iskola, Gyermekotthont.
 
Robot

A bandaháború szupergitárja a Robot jótékonysági aukciójának tételei között

Tavalyi sikeren felbuzdulva idén újra jótékonysági árverést tartanak a Robot nevű szórakozóhely üzemeltetői, amelynek bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika lakói számára ajánlják fel.
 
A fotó illusztráció

Caramel, Rúzsa Magdi és Vastag Csaba sütit árulnak a Bazilikánál vasárnap

Hazánk legnagyobb sztárjai fogtak össze az autizmussal élőkért a szeretet ünnepén: vasárnap a bazilika előtt tart egész napos sütivásárt az Út a Mosolyért Alapítvány Caramel, Rúzsa Magdi és Vastag Csaba segítségével.
 
Csipáék a jég hátán segítenek a rászorulókon

Csipáék a jég hátán segítenek a rászorulókon

Két év után új lemezzel jelentkezik a Hooligans: a Jég hátán című korong december 17-tén jelenik meg –, aznap a Kerepesi úti MOL töltőállomáson az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködésben gyűjtést is szerveznek a zenészek, egy-egy adag meleg étellel támogatva a...
 
A buliközpontból indul a fürdőruhás Mikulás Kocogás

A buliközpontból indul a fürdőruhás Mikulás Kocogás

A Gozsdu Udvarból indulnak december 9-én a félmeztelen Mikulások a 3,5 kilométeres, fürdőruhás, jótékonysági Mikulás kocogás keretében.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek