Omega-emlékest a kastélyban

Szeptember elseje igazán különleges nap lesz idén - egy nap, ami megtelik nosztalgiával, hiszen ezen az estén, Gödöllőn, a királyi kastély varázslatos díszudvarán új életre kelnek azok a legendás szerzemények, amiket mindannyian ismerünk és szeretünk, mint a Gyöngyhajú lány, az Ezüst eső vagy akár a Hajnali óceán.

Omega-emlékest a kastélyban
Fotó: asharti.com

A Kung-fu mestere javaslatára kezdett énekelni

Szabó Andrea nevével korábban musical, operett és opera-előadások kapcsán találkozhattunk, különleges képességeire két évtizeddel ezelőtt egy kung-fu mester hívta fel a figyelmet, az ő hatására kezdett bele egy olyan útkeresésbe, amely a mai napig tart.
 
Másodszor és utoljára ad koncertet Köteles Leander alkalmi projektje

RocKastély: szimfonikus Leander-produkció Gödöllőn

A Leander Oktett a Gödöllői Királyi Kastély udvarán lép fel július 22-én.
 
 
Fotó: Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara

Pokróckoncert Martonvásáron

Tárlatvezetéssel és pokróckoncerttel várják a közönséget a martonvásári Brunszvik-kastély parkjában június 24-én, a Múzeumok éjszakáján.
 
Fotó: Helikon Kastélymúzeum

Csillagfényes koncertek a kastélyparkban

A keszthelyi Festetics-kastély barokk kertje július végén a nappali séták mellett két estén át különleges csillagfény-koncerttel kedveskedik az élőzene és a romantikus helyszínek kedvelőinek.
 
Rockastély, avagy hogy tetszett volna Sissinek az Edda?

Rockastély, avagy hogy tetszett volna Sissinek az Edda?

Idén nyáron ismét megtelik zenével az ország egyik legnagyobb barokk csodája, a Gödöllői Királyi Kastély. Sissi egyik kedvelt rezidenciájaként is ismert, közel 300 éves palota díszudvara ugyanis több különleges könnyűzenei programnak is otthont ad júliusban, a csillagos ég alatt.
 
BEOL: A koraszülöttekért mesél Mező Misi

BEOL: A koraszülöttekért mesél Mező Misi

A Magna Cum Laude frontembere szólóestjének bevételét a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak ajánlotta fel.
 
 
Naplemente – Omega Szimfonik koncert Keszthelyen

Naplemente – Omega Szimfonik koncert Keszthelyen

Július 24-én egy különleges, szabadtéri helyszínen, a keszthelyi Festetics-kastély parkjában tisztelegnek a legendás hazai együttes előtt.
 
Így készül Dolhai Attila a kastélykoncertjére

Így készül Dolhai Attila a kastélykoncertjére

A Festetics-kastély és a hozzá tartozó körülbelül negyvenkét hektáros park Keszthely legimpozánsabb műemléke. Képzeljük csak el azt az estét, amikor Dolhai Attila és a 100 Tagú Cigányzenekar lép fel ezen a helyen...
 
Fotó: Gaál Dániel

Titkos kastély szobakoncertek és más ínyencségek: LA BOUM kastélyházibuli

2020-ban öt elismert indie zenekar összefogásából született meg a La Boum, ami a hatalmas sikerre való tekintettel újból két napra, július 22-én és 23-án a pusztazámori Öreg Tölgyfa Fogadóba költözik.
 
Fotó: Ian Siegal/FB

Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.
 
Koncertek a ráckevei kastélykertben – jön a Duna-part Feszt!

Koncertek a ráckevei kastélykertben – jön a Duna-part Feszt!

Fesztivállal várják idén nyáron először a zene és a csodálatos zöld, vízparti környezet szerelmeseit Ráckevén. A Duna-part Feszt július 28-án nyitja meg kapuit Ráckevén, a Savoyai-kastély parkjában.
 
A Swing à la Django, Lotfi Begi,Tarján Zsófi és Curtis csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

Lotfi Begi, Tarján Zsófi, Curtis és a Swing a la Django csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

A '90-es évek ikonikus dalát Tarján Zsófi, Lotfi Begi és Curtis közösen gondolta újra – a nem mindennapi ötletért pedig a Swing à la Django zenekar felel, amely fúziós világával sorra hódítja meg a hallgatókat.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek