Nincs nagy kaszálás, de egy zenés-táncos film vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát

Nincs nagy kaszálás, de ez a zenés-táncos film vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát

A frissen bemutatott In the Heights - New York peremén című musical szerény eredménnyel, de a mozis sikerlista élén végzett Észak-Amerikában – írta a Variety.com iparági becslésekre hivatkozva.
 
Fotó: Lakatos Péter

Az Őrült Nők Ketrecébe táncosokat várnak

Táncos castingot hirdet az Átrium és a Kultúrbrigád közös produkciója a 300. előadásához közelítő musical egyes szerepeire.
 
 
Müller Péter Sziámi dalszövegével jön a Vadak ura című musical

Müller Péter Sziámi dalszövegével jön a Vadak ura című musical

Az alkotók szándéka szerint a Vadak Ura egy szeretni való, kalandos, misztikus, katartikus pillanatokban bővelkedő, lenyűgöző musical show. Az előadás stratégiai együttműködő partnere a Magyar Természettudományi Múzeum, a bemutató hétvége pedig 2021. október 15-17.
 
Andrew Lloyd Webber legszebb dalai a Madách új musicaljében

Andrew Lloyd Webber legszebb dalai a Madách új musicaljében

Andrew Lloyd Webber és Don Black VASÁRNAP MONDD EL! (Tell Me on a Sunday) című zenés darabját 2021. június 11-12-13-án láthatják először a magyar nézők a Madách Színház online felületén.
 
Este a Madách színház tetején

Este a Madách színház tetején

A tervek szerint május végén koncertsorozat indul a tetőteraszon, ahol a színház művészei musicalkoncertekkel várják a közönséget. Az előadásokon a Madách Színház legsikeresebb produkcióit és a zeneirodalom leghíresebb dallamait idézik fel.
 
Miss Saigon is felszáll a Musical Villamosra

Miss Saigon is felszáll a Musical Villamosra

2021. április 25-én vasárnap 14:00-kor indul útnak a sárga nosztalgia villamos Szegeden, amelynek kalauzai ezúttal Ágoston Katalin és Károlyi Krisztián lesznek. Az 50 perces online musical műsort egyébként az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen lehet megnézni.
 
 
Online castingot hirdetnek világhírű Fame musical társulatába

Casting a castingban: a Fame musical szereplőket keres!

A Fame dalain színészgenerációk nőttek fel. Most egy újabb korosztály kaphat lehetőséget erre: a Vörösmarty Színház 14-20 közötti fiatalok jelentkezését várja.
 
Fotó: Netflix

Kisakkozták: musicalként tér vissza a Vezércsel

A Netflix hétrészes minisorozatát a bemutató óta több mint 62 millióan nézték meg, ezzel a Vezércsel a szolgáltató valaha volt legnézettebb produkciójává vált – írja a Fidelio.
 
Fotó: Papdi Balázs

A villamos nem süllyed el, mint a Titanic...

Új művészekkel indul ismét útjára a Musical Villamos 2021. február 28. vasárnap, délután kettőkor. Az 50 perces ingyenes Facebook LIVE műsort most is az 1905-ben gyártott villamosról közvetíti a Palladium Szeged.
 
Fotó: Vörösmarty Színház

Kanapékoncertek- és zenés előadások: Hobó, Trabi, Boggie, Cseh Tamás, tigrisek

Bár a neve e-Színház, a platform egyre bővíti a zenei kínálatát, és a musical-ek mellett már koncertek is megtekinthetők online: van, amit élőben sugároznak, és akad, amit felvételről ajánlanak.
 
Fotó: Porapak Apichodilok (Pexels)

Csak karácsonyi kibontásra! Meglepetéssel készülnek a Musical Sztárok

Musical Sztárok Karácsonya címmel a Budapesti Showszínház karácsonyi dalválogatást tesz a karácsonyfa alá, amelyen Vágó Bernadett, Mészáros Árpád Zsolt, Egyházi Géza, Csengeri Attila és más közkedvelt musical színészek énekelnek.
 
A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre

A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre

Bár a bemutatóra még egy kicsit várni kell: 2021. szeptember 10-11-12-én mutatják be Szirtes Tamás rendezésében az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek