Ők kapták idén a Máté Péter-díjat

Kásler Miklós március 15. alkalmából miniszteri művészeti kitüntetéseket ítélt oda. Köztük a Máté Péter-díjat, amelyet 2018. március 15-én adtak át először. A díj névadójának özvegye, Máté Edit annak idején hozzájárult a névhasználathoz.

Ők kapták idén a Máté Péter-díjat
Kincskereső játék, nosztalgiavillamos, rakparti korzó – március 15. Budapesten

Kincskereső játék, nosztalgia villamos, rakparti korzó – március 15. Budapesten

Ingyenes plakátkiállítással, telefonon játszható kincskereső játékkal és nosztalgia villamossal készül a főváros az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kezdetének évfordulójára március 13-15. között.
 
Rendhagyó rádióadás keretében lesz idén a Pilvaker

Rendhagyó rádióadás keretében lesz idén a Pilvaker

A pandémia idén sem ad lehetőséget arra, hogy a Pilvaker népes rajongótábora a kedvenc előadóival ünnepelhesse március 15-ét a Papp László Budapest Sportarénában. A nemzeti ünnep reggelén viszont a Rádió1 és Balázsék vendége lesz a Pilvaker-család, így 8 óra 30 perctől másfél...
 
 
Holnap indul a jegyvásárlás a 2020-as Arénás Pilvakerre!

Holnap indul a jegyvásárlás a 2020-as Pilvakerre, ne maradj le, mint tavaly...

Jövőre is az Arénába költözik nemzeti ünnepünk legszórakoztatóbb és legméltóbb megemlékezős műsora, a RedBull Pilvaker, ahol a hazai zenei élet meghatározó alakjai együtt elevenítik fel legnagyobb költőink verseit, dallamosított formában.
 
Tavaszváró újévköszöntő videó a Supernemtől

Tavaszváró újévköszöntő videó a Supernemtől

Vadonatúj videóval köszöntötte a 2019-es esztendőt a Papp Szabi vezényletével felálló, idén 17. életévét ünneplő Supernem zenekar.
 
Kezdődik az arénás RedBull Pilvaker jegyárusítása!

Kezdődik az arénás RedBull Pilvaker jegyárusítása!

Egy év szünet után 2019-ben visszatér nemzeti ünnepünk legszórakoztatóbb és legméltóbb megemlékezős műsora, a RedBull Pilvaker – ráadásul egyenesen az Arénába.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek