A 2CELLOS bejelentette a búcsúturnét – Budapesten kezdődik a koncertkörút

Budapesten kezdődik a 2CELLOS búcsúturnéja

A két dögös csellista pasiból álló formáció 2019-ben már felfüggesztette az együttműködést, annak ellenére, hogy az év egyik felmérése alapján a turnébevételeikkel az első 50 zenekar között helyezkedtek el.* A járvány kitörése előtt külön utakon jártak, most úgy...
 
Ők lesznek a TOOL előzenekara az európai turnén

Ők lesznek a TOOL előzenekara az európai turnén

Ahogy arról már beszámoltunk, 15 év után visszatér Magyarországra a TOOL: 2022. május 24-én adnak koncertet a Budapest Arénában.
 
 
Mennyien voltak az Apostol koncerten az Arénában?

Mennyien voltak az Apostol koncerten az Arénában?

Valójában a nekünk szegezett kérdés így hangzott el: szerintetek mennyien lesznek vasárnap az Arénában Apostolon, felezik majd a nézőteret?
 
Fotó: Enzo Avitabile Official

A Szigeten már négyszer is fellépett a boroshordósokkal, most a Müpába jön!

Enzo Avitabile emlékezetes koncerteket adott a Szigeten, már négyszer is, de koncertteremben itthon most hallhatjuk először – természetesen legfőbb kísérőivel, a boroshordókon, dézsákon teljesen egyedi ritmust adó Bottari ütőegyüttessel. 2021. október 30-án a Müpában!
 
Feltárult Berkes Olivér családi fényképalbuma

Feltárult Berkes Olivér családi fényképalbuma

Berkes Olivér önmagába nézett – nem csak legújabb dalának szövege szól erről: a hozzá készült klipben egészen kisgyermekkorától készült fotók engednek bepillantást az énekes eddigi életébe. Tudtátok, hogy több mint egy évtizedig válogatott szinten teniszezett? A klipben erre is...
 
Hét év utána One Republic visszatér Budapestre

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.
 
 
Fotó: sinco

Egy londoni rapperrel készített közös dalt a Mörk

A zongoracentrikus szerzeményben egy feltörekvő dél-londoni rapper és költő, Brother Portrait hallható. Az All Alone a negyedik kislemez a novemberben megjelenő, második, In the Golden Hour című nagylemezről, amelyet a közönség november 5-én hallhat először a MüPában
 
Megvan a Red Hot Chili Peppers budapesti koncertjének dátuma!

És akkor megvan a Red Hot Chili Peppers budapesti koncertjének dátuma!

A RHCP-videó óta találgat mindenki, hogy akkor mi és hogyan, és főleg mikor: most megjött a válasz. A Live Nation bejelentette, hogy Budapest része annak a 13 európai városnak, ahol a Red Hot Chili Peppers 2022 nyarán koncertet ad világkörüli stadionturnéja keretében.
 
Az Arénában vasbetonból lesznek majd a jolly jokerek

Az Arénában vasbetonból lesznek majd a jolly jokerek

Öt évtizedes fennállását ünnepli az Apostol együttes. A jeles jubileumot egy nagykoncert keretében, a közönséggel együtt ünneplik meg 2021. október 24-én a Papp László Budapest Sportarénában, ahol különleges hangszereléssel, ritkán hallott dalokkal és persze a nagy slágerekkel...
 
Fotó: Postmodern Jukebox

Amit a magyar zenészek nem szerettek, az a Postmodern Jukeboxnak nagyon bejött

A pandémia alatti online zenélésről a magyar zenészeknek nem volt túl jó a véleménye a most kibocsátott Zenei Jelentésben – a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox is videókkal szórakoztatta a közönséget az elmúlt hónapokban a színpadok helyett: nekik van olyan kisfilmjük, amelyet...
 
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Még a csapból is a New York, New York folyt...

Először fordul elő, hogy a Tátrai Band és a Charlie Band egy este, egy színpadon lép fel. November 6-án a Budapest Sportarénában a Csak a zene van című produkcióban a két csapat valamennyi nagy sikere elhangzik.
 
 15 év után visszatér Magyarországra a TOOL

15 év után visszatér Magyarországra a TOOL

Az 2019-es Fear Inoculum néhány fellépése után a TOOL visszatér Európába. A sokak által várva várt koncertsorozat 2022. április 23-án rajtol Koppenhágában.
 
 Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.
Új koncertek