Jön a zenekaros pólók hétvégéje – koncertjegyet is lehet nyerni!

Zenekaros pólóban feszíteni a bringán, a buszon, egy kávézó teraszán vagy egy buliban? Június 17-18-19-én, péntek-szombat-vasárnap még nyári koncertélményt is nyerhetünk, ha erről fotót is osztunk meg a közösségi médiában. Jön a MÖRCSFESZTIVÁL 2022: zenekari pólók hétvégéje.

Justin Bieber Nirvanaban... (2015.)
Mentőápolóként dolgozik a Belga egykori menedzsere

Mentőápolóként dolgozik a Belga és egy sor másik zenekar egykori menedzsere

A Bors készített beszélgetést Kathy Zsolttal, aki a Belga, a Magashegyi Underground, Petruska, a Compact Disco, a Pluto és például az Ivan & the Parazol menedzsereként is dolgozott már, de színészként is sokan ismerik. Jelenleg a Jahn Ferenc Dél-pesti kórház mentőápolója.
 
Fotó: Dirty Sleepers/FB

A Dirty Slippers dobosa betegápoló a békéscsabai kórházban

A "Maradj otthon, nincs más dolgod" című vidám karanténdallal és a Karantén Sessions EP című akusztikus lemezzel jelentkezett a gyulai Dirty Slippers. Vizet prédikálnak – bort isznak, mert nem a kanapén ücsörögve töltik a karanténidőt... De ez maximálisan elnézhető nekik.
 
 
Mennyire volt szerencsés Császár Előd pólválasztása?

Császár Előd pólója

Véletlenül láttam azt a főzős műsort – jó, nem végig, max. negyedóra –, amelyben visszatért a képernyőre Császár Előd. Speciel nem ismertem meg. Amikor kiírták a nevét, leesett az állam. Mert a pólóján a feliratot előbb le tudtam fordítani...
 
Kevesen tudják, hogy mekkora utat tett meg a hírnévig – Komár Lászlóra emlékezünk

Kevesen tudják, hogy mekkora utat tett meg a hírnévig – Komár Lászlóra emlékezünk

Mégpedig az Újságmúzeum újabb remek írása alapján – a szerző engedélyével osztjuk meg veletek a megemlékezést. 2012. október 17-én aludt el örökre a magyar Elvis, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Mondd kis kócos, a No miss vagy éppen a Táncoló fekete lakcipők.
 
Deák Bill Gyula többször fellépett aTűzkerék koncertjein

Elszállt egy hajó a szélben – de a matrózokból itt maradtak páran

Most jött el végre az elhallgatott zenekarok ideje: készült egy dokumentumfilm a témáról, tartottak egy nagy koncertet a MOM Kulturális Központban 2016-ban, és készült egy lemezfelvétel, amit most cédén is kiadnak.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek