A TOTO gigaturnéja Budapestre jön!

A TOTO gigaturnéja Budapestre jön!

A 40 Trips Around The Sun elnevezésű turné már megkezdődött Európában és Észak-Amerikában. Ez a banda leghosszabb koncertkörútja évek óta, amelyet most kiterjesztenek 2019-re – és az egész világra. Az eddig mindenhol taroló, telt házakkal futó koncert 2019. június 27-én a Budapest...
 
Zene, színház, képzőművészet, film, irodalom, urbanisztika, gasztronómia, gyerekprogramok és vízi-, vízparti sportok egyaránt helyet kapnak a három nap alatt.

Uszályról ad koncertet a Szabó Benedek és a Galaxisok: Dunapest Fesztivál több mint 100 programmal

A Dunapest nyárzáró hétvégéjén (2018. augusztus 31. – szeptember 2) .a főváros folyó menti helyszínein száznál is több művész és előadó programjai közül lehet válogatni majd.
 
 
Fotó: Braindogs/FB

Akiknél talán csak Tom Waits játssza jobban a saját dalait

A hazai koncertélet legnagyobb nevekből álló tribute-zenekara, a Braindogs július 18-án a Kobuci Kertben Tom Waits-estére készül.
 
Idén is lesz Woodstock az Ugaron Annáékkal és vendégeikkel

Idén is lesz Woodstock az Ugaron Annáékkal és vendégeikkel

Hatodik alkalommal gyűlnek össze a pusztában 2018. július 4-7 között megrendezendő Woodstock az Ugaron fesztivál szerelmesei.
 
Új összművészeti állóhajó Budapest vizén: TRIP

Új összművészeti állóhajó Budapest vizén: TRIP

A közel 80 éves Kassa hajó életében új időszámítás kezdődik: a Dunára költözött Magács László, a Merlin és Átrium volt igazgatójának új projektje: a TRIP.
 
Fotó: Hang Massive/ thefactoryline.com

A 30Y fesztiváltól az ufóserpenyőig: A38 november

Ismét sok nemzetközi és hazai különleges projektekkel tölti meg a novembert Budapest kedvenc állóhajóján. Minden napra jut valami program és többször előfordul, hogy a Kiállítótérben és a koncertteremben egyszerre zajlanak az események.
 
 
’Sweet Home' Special by Random Trip

’Sweet Home' Special by Random Trip

Pörögnek mostanában a jótékonysági bulik, és szerencsére egyre több hazai sztár gondolja úgy, hogy érdemes a nevét, és egyéb képességeit adnia egy-egy ilyen rendezvényhez. Ezúttal az egyik legaktívabb szervezet, a Budapest Bike Maffia 'Sweet Home' projektjére gyűjtenek a méltán...
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek