25 évig nem állt színpadra a magyar Laurie Anderson: Kamondy Ágnes a Trip Hajón

25 évig nem állt színpadra a magyar Laurie Anderson: Kamondy Ágnes a Trip Hajón

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál októberi nagy sikerű A38-as bemutatója után most egy másik hajó, a TRIP tűzi műsorára január 30-án az underground legenda Pest fölött az ég című estjét.
 
Szimfonikusokkal kerül újra színpadra a Képzelt riport

Szimfonikusokkal kerül újra színpadra a Képzelt riport

A Budapesti Showszínház a RAM Colosseumban mutatja be február 13-án a musical koncertváltozatát.
 
 
Kosheen

Sian hangja ezer közül is felismerhető: Kosheen a Barba Negrában

Legutóbb a Művészetek Völgyében énekelt, jövőre pedig visszatér a Barba Negra Track színpadára a különleges hangú frontasszonnyal büszkélkedhető Kosheen csapata.
 
Fotó: Laura Adán/ Che Sudaka FB

A Che Sudaka is fellép Füreden a Márton-napi gasztrofesztiválon

A balatonfüredi Gastro fesztivál nagyszínpadán fellép majd mások mellett Hangácsi Márton, Charlie Winston brit muzsikus, a Gabin nevű olasz nu-jazz formáció, valamint Spanyolországból a Che Sudaka. Vasárnap a veszprémi Kabóca Bábszínház produkcióját láthatják az érdeklődők,...
 
Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

A furcsa című anyag – az ilyen szavakért büntet a FB, hiába van kipontozva... – a zenész egy nehéz életszakaszának lenyomata. A lemez bemutatója november 15-én lesz a fővárosi Trip hajón
 
Jó hír a Kispál és a Borz rajongóknak

Jó hír a Kispál és a Borz rajongóinak

Sőt, egyszerre kettő is: egyrészt megjelenik a zenekar első négy lemeze vinylen, másrészt egy közönségtalálkozó keretében be is mutatják az első kettőt.
 
 
Orvosokat és nővéreket keres a Zártosztály

Orvosokat és nővéreket keres a Zártosztály

Az egykori EDDA tagok, Mirkovics Gábor "Zserbó" és Csillag Endre "Csuka" által alapított zenekarnak tavaly jelent meg Őrült érzés című DVD felvétele a '70-es és '80-as évek EDDA zenészeivel, a bakancsos és a '85-'87-es felállás dalaival. Rövidesen új, négyszámos EP-vel jelentkeznek.
 
Megjelent a The White Stripes búcsúkoncertjének hanganyaga

Megjelent a The White Stripes búcsúkoncertjének hanganyaga

Már lassan 8 éve, hogy hivatalosan feloszlott a zenekar – pontosabban Jack White és Meg White duója –, de még csak most került fel a netre az utolsó koncertjük.
 
Hétrétország fesztivál – ott lesznek a szeren

Hétrétország fesztivál: közös dal az Omega, az Ivan & The Parazol és a Neil Young Sétány zenészeivel

A szerek és porták köztiválja néven idén is lesz Hétrétország fesztivál Őriszentpéteren augusztus 10-20. között, ahol a zenei kínálatban megtalálható többek közt az Omega, Hobo, a Kistehén zenekar, az Anna and the Barbies és az Ivan & The Parazol is.
 
Repülni repülőgép nélkül a legjobb... Fotó: Tűzmadarak

Repülnek a testek: tánc, cirkusz, koncertek, slam, beatbox

A Flying Bodies rendezvények minden évben a legizgalmasabb, legkülönlegesebb, legkreatívabb embereket hozzák össze, emellett a helyszínek tulajdonságai és a programok struktúrája mind lehetővé teszik a legközvetlenebb, legszabadabb kapcsolódást egymáshoz.
 
Fotó: Tiszavirág Fesztivál

A tiszavirág életű fesztivál – a természet semmihez sem hasonlítható közreműködésével

Ha le kellene írnunk egy zenei fesztivált, akkor elsőként a hatalmas színpadok, fényáradat, óriási hangerő, egymás sarkát taposó tömeg jut az eszünkbe. Azt sokan már aligha tartják elképzelhetőnek, hogy egy fesztivál beköltözhet egy város szívébe, egy folyóparti sétány árnyas...
 
Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Az Open Road Fest ezúttal sem csak a zenéről és motorokról szól majd. Lélegzetelállító kaszkadőr show, légi parádé és Freestyle Motocross bemutató is várja a közönséget. Kijár mindez egy jubiláló fesztiválnak – és a közönségének.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek