Szóljon hangosan az ének... (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd )

Addig éneklünk, amíg csak élünk!

Soltész Rezső két lapnak is interjút adott abból az alkalomból, hogy szombaton volt az Arénában az 50 éves a Táncdalfesztivál című rendezvény. Ezekből szemezgettünk.
 
Fotó: Kollár Szabolcs

Van élet a Megasztár és az X-faktor után: Jaggers

Az abonyi zenekar megjárta az X-faktor döntőjét, énekesük pedig a Megasztár legjobbjai között szerepelt. Most kihoztak egy három számos kislemezt.
 
 
Klipsztori: a VOLT Fesztivál különleges karácsonyi ajándéka

Klipsztori: a VOLT Fesztivál különleges karácsonyi ajándéka

A Telekom VOLT Fesztivál szervezői és 16, hazai popsztár közösen készített egy különleges karácsonyi ajándékot a rajongóiknak. A Piramis együttes, jövőre 40 éves karácsonyi dalát, az Ajándékot adta elő meglehetősen sajátos módon a hazai popsztárok színe-java.
 
Az album december 8-án kerül a boltokba

Tudjátok hány éves Barbra Streisand???

75! És még lazán turnézik! Sőt: koncertalbumot jelentet meg The Music... The Memories... The Magic! címmel. A lemez az ünnepelt színész-énekes azonos című tavalyi, 13 várost érintő észak-amerikai turnéját örökíti meg
 
Oláh Ibolya Zorán dalát énekli a Sztárkarácsonyon

Oláh Ibolya Zorán dalát énekli a Sztárkarácsonyon

December 18-án harmadik alkalommal lépnek fel a legismertebb hazai előadók a Kongresszusi Központban, hogy a közönséggel együtt ünnepeljenek.
 
Budapesten koncertezik a Boyzone egykori énekese!

Budapesten koncertezik a Boyzone egykori énekese!

A Boyzone énekese, a Sztárom a párom című film híres betétdalának előadója decemberben Budapesten lép fel. De nem egyszer, hanem mindjárt három estén a Budapest Sportarénában!
 
 
Fotó: Madách Színház

11 évig Jézust alakította: most Pilátus lesz

Október 15-én egy nagyszabású előadás keretén belül láthatják a nézők a Papp László Budapest Sportarénában Andrew Lloyd Webber klasszikus művét, a Jézus Krisztus Szupersztárt a Madách Színház előadásában.
 
Fotó: MTI

Itt volt Stohl a Sztárban sztár helyett

Bevallom, a Hegedűs a háztetőn-ről 3 dolog jut eszembe: Chájim Topol If I were a rich man-je a filmből (amit soha nem láttam végig, csak részleteket), a Mark Chagall-festmény (amiről a címét kapta a darab) és – ahogy gyerekkoromból emlékszem – Bessenyei Ferenc, aki minden szilveszteri...
 
Fotó: TV2

Sztárban sztár – ráfért a vérfrissítés, mielőtt teljesen unalomba fulladt volna

Elkezdődött a Sztárban Sztár új évada, sorrendben az ötödik. Azon olvasóink kedvéért, akik nem néznek Tv2-t, elmondom, hogy ez egy olyan műsor, ahol ismert előadóművészek (énekesek) adnak elő sztárok bőrébe bújva dalokat. Megpróbálnak úgy kinézni és olyan hangon énekelni, mint...
 
Fotó: justjared.com

Az évekig tartó hercehurca után Kesha új dallal jelentkezett

Az énekesnő a Praying című track-kel ezennel lezárja az elmúlt éveket. Mint ismeretes, 2014 októberében kezdett pereskedésbe producerével, Dr Luke-kal, akit szexuális erőszakkal és bántalmazással vádolt.
 
Puff Daddy ismét a bíróság elé áll

Puff Daddy ismét a bíróság elé áll

Ahogy azt a – némileg módosított – szólás is tartja, szex közben jön az étvágy. Valahogy így lehet ezzel az amerikai rap mogul Sean „Diddy” Combs, akit legtöbben még mindig csak „Puff Daddy”-ként emlegetnek. Az idén 48. életévét betöltő sztár már sokadik alkalommal kerül...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek