Foró: Csárdáskirálynő (Operett Színház)

Jössz szilveszterkor az Operettbe?

A legnépszerűbb operett- és musicalrészletek, Webber, Bernstein, Strauss és Kálmán művei szerepelnek a Budapesti Operettszínház online újévköszöntő gáláján, amely december 31-én 15 órától ingyenesen tekinthető meg az interneten.
 
Fotó: Porapak Apichodilok (Pexels)

Csak karácsonyi kibontásra! Meglepetéssel készülnek a Musical Sztárok

Musical Sztárok Karácsonya címmel a Budapesti Showszínház karácsonyi dalválogatást tesz a karácsonyfa alá, amelyen Vágó Bernadett, Mészáros Árpád Zsolt, Egyházi Géza, Csengeri Attila és más közkedvelt musical színészek énekelnek.
 
 
István, a király –online

István, a király – online

December 19-től online látható a Budapesti Operettszínház István, a király című előadása.
 
A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre

A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre

Bár a bemutatóra még egy kicsit várni kell: 2021. szeptember 10-11-12-én mutatják be Szirtes Tamás rendezésében az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt.
 
A Várkert Bazár adventi naptára

Az advent idén átvonul a világhálóra

Rád gondolok! címmel az online térbe költöznek a Várkert Bazár adventi programjai december 1. és december 24. között. A sorozat középpontjában egy egyedi adventi videókalendárium, valamint a déli panorámateraszon kialakított ünnepi dekoráció áll.
 
Fotó: Japánspecialista

Azt tudtátok, hogy a karaoke feltalálója Nobel-békedíjat kapott?

Bevalljuk, mi nem, egészen addig, amíg a MU Színház posztja szembe nem jött velünk. Azért várjuk ki a végét ezzel a Nobel-díjjal... :)
 
 
Fotó: YT

Koronavírusban elhunyt a Bolsoj egykori karmestere

Az 56 évesen elhunyt Alekszandr Vegyernyikov a Dán Királyi Színház zenekarának vezetője volt haláláig. A dán nemzeti színház pénteki közleménye szerint a művész csütörtökön Moszkvában halt bele a koronavírus-fertőzés szövődményeibe, miután több napig lélegeztetőgépen volt.
 
Elhagyták a rockot: elkészült az István, a király operaváltozata

Elhagyták belőle a rockot: elkészült az István, a király operaváltozata

Gyöngyösi Levente szimfonikus hangszerelésében az Erkelben mutatják be október 17-én az István, a király című rockoperát.
 
Vírusok karanténon kívül és bévül

Vírusok karanténon kívül és bévül

Ez annak az előadásnak a címe, amellyel szeptember 26-án a Zsámbéki Nyári Színház elbúcsúzik a nyártól. A színpadon Udvaros Dorottyát, Trill Zsoltot, Czutor Zoltánt és a szerző Lackfi Jánost láthatjátok/hallhatjátok majd, az estet Seres Tamás rendezte.
 
Hobo ma zárja a nyarat

Hobo holnap zárja a nyarat

Legalábbis Zsámbékon – de ahogy a 10 fokos hőmérséklet-csökkenést nézzük, akár mindenhol. Jó hír, hogy jön az indián nyár, nagy kérdés, hogy milyen kellemetlen meglepetéseket tartogat nekünk amúgy vírusügyileg.
 
Fotó: Magna Cum Laude/FB

Mező Misit a Játékszínben feleltetik

Feleltetés címmel exkluzív pódiumbeszélgetés-sorozat indul a Játékszín Bock Színpadán. Szeptember 8-án 19.30-tól Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontembere lesz a vendég.
 
Egy nem hagyományos színészkoncert

Egy nem hagyományos színészkoncert

A Zsámbéki Nyári Színház előadása az örökzöldek és Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek