Fotó: lockerseefesten.de

Ha lesz idén nyár, a Black Eyed Peas dala lesz az egyik slágere

A hatszoros Grammy-díjas csapat Fergie 2017-es távozását követően sem anyátlanodott el, sőt, talán ragyogóbb formában van, mint valaha. És ezt vadi új dalával is bizonyítja az újra négy tagú banda.
 
Fotó:  twenty one pilots/Fb 2019.

Magukhoz térnek az előadók

Úgy tűnik a járványos időszak, és a bezártság meghozza az alkotói kedvet a zenészeknél, hisz folyamatosan érkeznek az új szerzemények. Most három friss darabot ajánlunk figyelmetekbe a twenty one pilots, az Intelligency és a hazai frontos The Sign jóvoltából.
 
 
Karantén idején is lehet látványos klipet forgatni!

Karantén idején is lehet látványos klipet forgatni!

Új dallal és egyszerűségében is szépen kidolgozott videóval jelentkezett a Wellhello, ami a lassan már megszokottá váló telefonos, karanténos produkciókkal szemben üdítően hat az emberi szemnek.
 
NEW FRIEND REQUEST

Fish! Krisztián visszajelölte a metálosokat

Bár a válság miatt a koncertek teljesen leálltak, a zenekarok azért a háttérben szorgoskodnak, hogy ha egyszer végre sikerül személyesen is találkozniuk a közönségükkel, legyen némi újdonság is a repertoárban. Ezúttal a fővároshoz köthető NEW FRIEND REQUEST metál csapat dobott...
 
Feltörték a Punnany Massif és a Dupla Kávé YouTube csatornáját!

Feltörték a Punnany Massif és a Dupla Kávé YouTube csatornáját!

Szegény zenészeket az ág is húzza! Jelen esetben egy ügyes hekker, vagy csapat, ezt még nem tudni, belekontárkodott az egyik legnézettebb hazai zenekar videómegosztó csatornájába, hogy némi pénzhez jusson. Aztán folytatta tovább más oldalakon is...
 
Az egészségügyben dolgozóknak dedikálta új klipjét a Magna Cum Laude

Az egészségügyben dolgozóknak dedikálta új klipjét a Magna Cum Laude

A zenekar rögzítette a 2019.02.15-i 20.Jubileumi Nagykoncertjüket a Papp László Budapest Sportarénában. Hogy mi a terv, lesz-e belőle koncert-DVD (biztos lesz), nem tudjuk, de elkezdték "egyesével" felpakolgatni a videómegosztóra a dalokat.
 
 
Sírni fogsz: így énekelnek a karaténba szorult olasz emberek

Sírni fogsz: így énekelnek a karaténba szorult olasz emberek

̶V̶í̶r̶u̶s̶k̶é̶n̶t̶ ̶t̶e̶r̶j̶e̶d̶ Egyre többen osztják meg a felvételt/hírt, amely azt mutatja meg, hogy Siena üres utcái felett miként éneklik át a karantén okozta szakadékot az olasz emberek az ablakukból.
 
Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi első lemeze három éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint beturnézta az egész országot. A fiatal énekesnő most egy vadonatúj dallal jelentkezik, amely az elvesztés, elengedés és elmúlás témáit járja körbe.
 
Premierek a nagyvilágban: Stephen Malkmus, Algiers, és a nagy visszatérő Desert Session

Premierek a nagyvilágban: Stephen Malkmus, Algiers, és a nagy visszatérő Desert Session

16 év után új album a Josh Homme vezette Desert Session csapattól, szintén új korong a tavaly itthon kétszer is koncertező Algiers-től, valamint Stephen Malkmus is előrukkolt egy vadi dallal. Zenei híreink a nagyvilágból.
 
Szedernek most tényleg sikerült - új videó és farsangi koncert az énekesnőtől

Szedernek most tényleg sikerült - új videó és farsangi koncert az énekesnőtől

Bátran lépek című lemeze megjelenése óta Szeder nemcsak tematikus koncerteket tart, hanem egy négyrészes klipsorozattal is felvázolja azt az utat, ami az albumon a dalokban megjelenik. A Pirkadat arról az állapotról szól, amikor egy új kezdet elején az ember realizálja: ez most tényleg...
 
A Csendes-óceán partjáig vezet el új videójában a Képzelt Város

A Csendes-óceán partjáig vezet el új videójában a Képzelt Város

Megérkezett a Képzelt Város új klipje a február 14-én érkező ötödik nagylemezükről. A Stolen Land videója ezúttal a Csendes-óceánig vezet el bennünket. A zenekar lemezbemutató koncertje az albumpremier másnapján, az A38 Hajón lesz.
 
Grinchmas: karácsonyi videóüzenetet kérhetsz egyenest a Grincstől!

Grinchmas: karácsonyi videóüzenetet kérhetsz egyenest a Grincstől!

A Grinch, minden idők egyik legjobb karácsonyi filmjének készítője, az Universal Studios ajándékkal lepte meg a nagyközönséget: egyedi, úgynevezett "cameo" videókat küldhetnek szeretteiknek. És persze a nemszeretteiknek is :)
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek