Fotó: Boy George Facebook

Boy George visszatér!

Nálunk szerencsére lassan már feledésbe merülnek a házi készítésű karanténvideók, azonban vannak még országok, ahol egyelőre ez az egyetlen szórakozása művésznek és közönségének is. Ezúttal Boy George fakadt dalra egy szál gitár kíséretében.
 
NEW FRIEND REQUEST

És akkor Sanyi beállt metált játszani...

A modern metal vonalat képviselő NEW FRIEND REQUEST zenekar első, ’Nem Kel Fel a Nap’ névre keresztelt nagylemeze után megérkezett a második, ’Lélekgyilkosság’ címmel.
 
 
Fiúk

Katica és a Fiúk

A Rossz versek című film színésznője, Nagy Katica szerepel a nemrég alakult Fiúk zenekar új klipjében, ami a rövidesen érkező Mivanveletek című EP felvezetője is egyben.
 
Fotó: Ocho Macho Facebook

Producereket keres az Ocho Macho

Miközben a kormányzat még mindig nem hajlandó megkegyelmezni a zeneiparban tevékenykedőknek, az érintettek egyre kreatívabb formákban próbálnak bevételhez jutni. A legújabb akció keretében te lehetsz az Ocho Macho zenekar producere... igaz, nem _úgy_, ahogy azt a Hajós-féle Dalfutárból...
 
Fotó: Stephan Flad/Lollapalooza Berlin 2016

Addig posztolnak, amíg a helyzet nem rendeződik, vagy míg ki nem fogynak a videókból

A Radiohead is a YouTube-ra költözött, és ott is marad a fent megjelölt időtartamban. Hogy melyik lesz előbb? Ki tudja...
 
Geszti

Rímgyáros a karanténban: Geszti Péter új dallal jelentkezett

Új dallal és a hozzá készült animációs videóval jelentkezett kis hazánk egyik legkedveltebb rímgyárosa, Geszti Péter. Az alkotómunkában mellé szegődött KáTé, azaz Kálmán Tamás, akinek a zenei alapot köszönhetjük.
 
 
Depresszív zombisereg ellen vicces karanténklippel harcol a LongStoryShort!

Nehéz már újat mutatni karanténvideók műfajában, de nem lehetetlen

Nehéz már újat mutatni karanténos videóknál, de az ifjú titánokból álló hazai LongStoryShort! zenekar tett egy kísérletet arra, hogy megpróbáljon a fásultságból kicsit felrázni minket.
 
Szintet lépett a karanténvideó

Szintet lépett a karanténvideó

Óriási szerencse, hogy a karantén nem vette el a zenészek kedvét az alkotómunkától. Újdonságaink közt szerepel hagyományos karanténvideó, de annak továbbfejlesztett, már-már karaoke-jellegű verziója is!
 
Elon Musk barátnője kreatív karanténban van

Elon Musk barátnője kreatív karanténban van

Grimes ötödik albuma, a "Miss Anthropocene" február 21-én látott napvilágot. Ehhez a sikerhez hozzátesznek a látványos klipek és lyric videók is, amik – az extravagáns énekesnőt ismerve – éppoly távol állnak a megszokottól, akárcsak ő.
 
Fotó: mandiner.hu

Alapi a kanapén – az Edda gitárosa ismert rockslágereket dolgoz fel

Mi is unjuk, ők is unják, mindenki unja. Egyetlen szó: karantén. Ki-ki a maga módján próbálja hasznosan tölteni a hirtelen ránk szakadt rengeteg szabadidőt. Most épp az Edda gitárosa, Alapi István vágott bele egy közösködős projektbe.
 
CityRocks

The Show Must Go On – Magyarország legnagyobb zenekara egy szobában

A CityRocks most csupán a virtuális térben állhatott össze, de így is kétszáz zenész tartott home flashmobot, ahol a Queen együttes legendás The Show Must Go On című slágerét adták elő.
 
Új videók

A macskanadrágos csajok kitörnek a zártosztályról

Úgy tűnik, dalszerzés szempontjából jótékony hatással van a karantén az előadókra, hiszen folyamatosan érkeznek a legújabb hazai és nemzetközi produkciók. Most négy magyar újdnságot szedtünk egy csokorba.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek