Ezek voltak az év legnépszerűbb magyar videói

Ezek voltak az év legnépszerűbb magyar videói

A leggyakrabban játszott zenei videóinak listáját publikálja tizedik alkalommal a YouTube. Elsőként a magyar termést olvastuk át a Marketin&Média Online cikkében.
 
Fotó: Promotions.hu

ByeAlex-szerzemény lett egy luxusmárka kampányvideójának dala

Beütött a lottóötös a Senkise formációnál, amelynek az épp az X-Faktorban tevékenykedő ByeAlex a mozgatórugója. A luxusmárka Michael Kors lecsapott a nevével játszadozó csapat slágerére.
 
 
A-listás színészek hasonlóan A-listás előadók klipjeiben

A-listás színészek hasonlóan A-listás előadók klipjeiben

Emma Stone a napokban jelentette be, hogy szerepelni fog Paul McCartney egyik klipjében. A La La Land színésznője természetesen nincs egyedül a popszakmában ezzel a lehetőséggel, jó pár kollégája kapott már hasonló felkérést.
 
Kisfia jobban van, újra foglalkozhat az énekléssel Michael Bublé

Kisfia jobban van, újra foglalkozhat az énekléssel Michael Bublé

A 43 éves búgó hangú szívtipró maga jelentette be, hogy november 16-án lát napvilágot sorrendben 10. stúdióalbuma "Love" címmel, melyről egy dalt máris megosztott a rajongókkal. Figyelem, elgyengülés-veszélyes képsorok következnek! ;)
 
Fotó: Matteo Bocelli Facebook

Andrea Bocelli és fia duettjén sírni fogtok

Ha csak egyetlen videót nézel meg ma, ez legyen az! Andrea Bocelli legújabb dalában fiával Matteoval közösen énekli Fall On Me című dalát, ami még a legkeményebb szívű zenerajongót is azonnal leveszi a lábáról.
 
Turnévideóval jelentkezik a nyári koncertdömping után a Belau

Turnévideóval jelentkezik a nyári koncertdömping után a Belau

A zenekar mindössze két éve alakult, de azóta több mint 150 koncertet adtak 21 országban – fesztiválokon és klubokban egyaránt. Most megpróbálták az elmúlt időszak turnépillanatait egyetlen videóba foglalni, de hamarosan friss dalokkal és lemezzel is jelentkezik a formáció.
 
 
A menedzserek számára nem a csajozásról szólnak a koncertek

A menedzserek számára nem a csajozásról szólnak a koncertek

Már létezik egy olyan oktatófilm-sorozat, amely lépésről lépésre mutatja be, hogyan juthat el egy előadó vagy menedzser a kiajánló elkészítésétől a sikeres koncertig.
 
Komoly mezőnyben az Imagine Dragons vitte el a legjobb videóklipért járó díjat

Komoly mezőnyben az Imagine Dragons vitte el a legjobb videóklipért járó díjat

Az együttes az idei MTV Video Music Awards (rövidítve VMAs) egyik kategóriájában lett a legjobb: ők kapták a Legjobb Rock Zenei Videóklipnek járó díjat.
 
Fotó: bootlegsheavyrock.blogspot.com

Videón rögzítették Marilyn Manson színpadi bukását

Rájár a rúd az egykoron antikrisztusnak kikiáltott Marilyn Mansonra. Az utóbbi időben folyton történik valami negatív dolog a környezetében, vagy vele, ami miatt lemondani kényszerül egy-egy koncertjét. Most sem úszta meg váratlan lelépés nélkül.
 
Fotó: MTV

Vajon 17 év után megkapja J.Lo az MTV díját?

Az MTV zenecsatorna bejelentése szerint idén Jennifer Lopez kapja a “Michael Jackson Video Vanguard” díjat a Video Music Awards-on. Az énekesnő 17 év után először lép fel az átadón, és mivel az életműdíj mellett két jelölést is bezsebelt, így lesz miért izgulnia az augusztus 20-i...
 
Friss dalával hozza el a nyarat a Fonogram-díjas formáció a Belau

Friss dalával hozza el a nyarat a Fonogram-díjas formáció a Belau

A Belau az Island of Promise című bemutatkozó videójával tűnt fel a magyar zenei életben, amely számos elismerést gyűjtött be. A zenekar két év alatt több, mint 19 országban koncertezett, fesztiválokon, és klubokban egyaránt. Az első lemezük 2016-ban jelent meg, The Odyssey címmel,...
 
25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csillag Az Égen: az Erkel Színházba készül a Bagossy Brothers

A gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company októberben az Erkel Színházban mutatja be új műsorát – a csapat közel egy éve dolgozik a Csillag Az Égen című projekten.

Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show május 24-én látható a Tüskecsarnokban, nemzetközi sztárvendégekkel és a „crossover néptánc” egyedülálló...
Új koncertek