Komoly mezőnyben az Imagine Dragons vitte el a legjobb videóklipért járó díjat

2018/08/22  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

Az együttes az idei MTV Video Music Awards (rövidítve VMAs) egyik kategóriájában lett a legjobb: ők kapták a Legjobb Rock Zenei Videóklipnek járó díjat.

Komoly mezőnyben az Imagine Dragons vitte el a legjobb videóklipért járó díjat

Az Imagine Dragons a “Whatever It Takes” című dalához készült klippel nyerte el a trófeát, megelőzve a többi jelöltet. Íme a győztes produkció:

 

A kategóriában az alábbi zenekarok voltak még esélyesek:

Fall Out Boy: “Champion”

Panic! At The Disco: “Say Amen (Saturday Night)”

Foo Fighters: “The Sky Is A Neighborhood”

Linkin Park: “One More Light”

Thirty Seconds To Mars: “Walk On Water”

A “Whatever It Takes” a banda legutóbbi lemezére került fel, ez az Evolve, amely 2017 június 23-án jelent meg az Interscope Records kiadásában.

Az elmúlt két évben ebben a kategóriában a Twenty One Pilots vitte haza a Holdjáró-díjat (így néz ki ugyanis a díj, ezért szokták Hold-embernek, Holdjárónak becézni – képünkön), 2016-ban a “Heathens”, 2017-ben a “heavydirtysoul” klipjéért.

Az idei díjátadón felépett a nemrégiben újra nagyon aktív P!ATD (amelyről már megírtuk, hogy egyetlen tagja a “frontember” Brendon Urie), és aki igen szeret jótékonykodni is.

A new york-i Radio City Music Hall-ban tartott színvonalas gála során nem kisebb sztárok léptek még színpadra, mint Ariana Grande, Shawn Mendes, Ryan Tedder, Post Malone, Travis Scott, és Nicki Minaj, az estét pedig a közkedvelt humorista és talkshow házigazda Jimmy Fallon vezetre.

MTV Video Music Awards, Imagine Dragons, Twenty One Pilots

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek