Pély Barna is beállt a sorba

Mivel viszonylag kevesen (tévés léptékkel mérve: senki) nézték A DAL 2020 szombati előválogatóját, mi sem, ezt már bevallottuk, így bloggerünknek, Szusinak el kell hinnünk látatlanban, hogy elhangzott ez a mondat az adásban: "Nem a zenei tér érdekel, arra annyira nem vagyok kíváncsi, hanem a takarítás, hogy ki takarít az albérletben?" Nagyon, nagyon nehéz elhinni.

Fotó: YouTube
Fotó: A Dal 2020 Facebook

Zuhanórepülésben A Dal nézettsége

A tegnap esti második válogató nyertese Nene lett, de továbbra is versenyben marad Nági, Wolf Kati, Takács Nikolas, Molnár Dániel, és a Kies zenekar. Mindeközben napvilágott látott egy nézettségi statisztika, amiből világosan látszik, hogy a magyar fiatalokat egyáltalán nem mozgatja meg...
 
Rúzsa Magdival erősít A Dal szombat este

Rúzsa Magdival erősít A Dal szombat este

Második fordulójához érkezett a nagy nemzeti dalválogató show, ahol újabb 10 produkció verseng a továbbjutásért, és persze a nézők kegyeiért. A szombat esti műsor sztárvendége az egykori zsűritag Rúzsa Magdi lesz.
 
 
A zsűri (Fotó: A Dal 2020)

Nagy Ferónak bejön A Dal 2020

Mondjuk, elég fura lenne, ha nem így vélekedne, mert ő az egyik zsűritag... Az első válogató szombaton lesz.
 
Szombaton bemutatkozik A Dal 2020 első 10 előadója

Szombaton bemutatkozik A Dal 2020 első 10 előadója

A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek