Készüljél fel a kapcsolódásra: STEREO MC's és BELGA a Malomfeszten

A Szerbiában – nem messze a magyar határtól – található oromi szélmalom tövében rendezett fesztivállal kapcsolatban ismét be kell jelentenünk az elfogultságunkat: egyszerűen imádjuk, és idén is kisebb szabadcsapattal szálljuk meg az Öreg Rocker Tanyáját.

Készüljél fel a kapcsolódásra: STEREO MC's és BELGA a Malomfeszten
Fotó: Madách Színház

Januárban háromszázadik alkalommal veszi fel József a színes szélesvásznú álomkabátot

Január 3-án 300. alkalommal áll színpadra a Narrátor, hogy elmesélje József és testvérei történetét.
 
Amiért idén (is) nagyon szerettük a Malom fesztivált

Amiért idén (is) bitang jó volt a Malom fesztivál

Tavaly már alaposan körbejártuk, miért szerettük a vajdasági fesztivált – link a cikk végén –, s bár idén úgy vágtunk neki, nekünk csak annyi kell a boldogsághoz, mint tavaly, még mindig találtunk további indokokat arra, hogy jövőre se hagyjuk ki.
 
 
A mi fotónk Scoobyról

Eltűnt Scooby, a Malom fesztivál legcukibb kutyalátogatója

Lassan elkészül a beszámolónk az idei oromi örömről – amelybe most egy kis üröm vegyül.
 
Fotó: Malom Fesztivál

Fesztivál a szélmalom tövében: újratöltik az oromi örömöt

Nélküle már el sem tudnánk képzelni az augusztust... Az oromi Malomfesztivál immáron kilencedik alkalommal rázza fel az oromi tanyavilágot, húzza le a "pestieket" Szerbiába és hozza lázba a fiatalokat, kovácsolja össze a barátságokat – nem utolsó sorban remek koncertekkel.
 
Fotó: Carson Coma (Kobuci-koncert)

Mégsem a nyári koncertjeinken forgatott felvételekből készült a Carson Coma új klipje

A zenekar egy sűrű nyár lezárásaként új dallal jelentkezett, amelyhez egy visszafogott útifilmet is készítettek.
 
Három napon keresztül éjjel-nappal buliztak a kukorica gyermekei a Malomfesztiválon

Három napon át éjjel-nappal buliztak a kukorica gyermekei a Malomfesztiválon

Stephen King ugyan nem járt arra és horrorról szó sem volt, sem az árak, sem a történések tekintetében, pusztán arra utalnánk a címmel, hogy a kukoricaföldek ölelésében rendezték meg ezt a nagyon szerethető kisfesztivált immáron nyolcadszor a szerbiai Orom községben.
 
 
Szegeden melegít be a Malomfesztivál

Szegeden melegít be a szerbiai Malomfesztivál, az oromi öröm

Évek óta hallgatjuk az ismerőseink áradozását a szerb Orom település melletti Malomfesztiválról. Szándékaink szerint idén el is jutunk oda.
 
Dánielfy Gergő és az Utazók – Ez a részeg álom több mint egy új szám

Dánielfy Gergő élete kész színház

A Részeg Álom a Dánielfy Gergő és az Utazók most megjelent albumának legelső klipes dala, az új anyag viszont több mint egy album, mivel egy színházi darab soundtrackje, amit Gergő egy osztálytársával közösen talált ki és maga ad elő.
 
Fotó: MáraiKult

Különleges kollabok a MáraiKult báltermében egész ősszel

Október 13-án startolt a MáraiKult új programsorozata, a ZENE SZÓVAL – zeneszóval. Szóval ez egy olyan műsor, amelyben zenészek és az irodalom jeles képviselői és/vagy művei találkoznak, és ennek a közönség nagyon örül.
 
A fotó illusztráció

Maszk nélküli próbarendezvényeket tartanak védetteknek

Már követni is nehéz, hogy Nyugat-Európában hol és milyen teszteseményekkel próbálnak következtetni a vírus és a tömegrendezvények kapcsolatára – most a gondolat eljutott Közép-Európába is. Nem hozzánk.
 
Ki az az ÉN? Az Elefánt megmondja

Elefánt-premier: ez a dal egy rémálom

Az Elefánt készülő lemezéről elsőnek megjelent single, az ÉN a tudattalan legintimebb rétegeibe enged betekintést. Nem akárhonnan merítettek az új albumhoz ihletet: a zenekar tagjainak és rajongóinak álmai inspirálták.
 
Akarsz-e játszani? Ingyenes online Kosztolányi-estet tart a Kaláka

Akarsz-e játszani? Ingyenes online Kosztolányi-estet tart a Kaláka

Élő online Kosztolányi-estet tart a Kaláka együttes március 27-én szombaton este a Marczibányi Téri Művelődési Központ közösségi oldalán. Az esemény megtekintése ingyenes.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek