Fotó: Fidelio

Lajkó Félix és a Cimbalom Brothers is a Songlines Music Awards jelöltjei közt

Két magyar kiadású lemezt, Lajkó Félix és a Volosi közös anyagát, valamint a Cimbalom Brothers Testvériség/Brotherhood című albumát is jelölték a rangos nemzetközi világzenei díjra, a Songlines Music Awardsra, adta hírül az MTI.
 
Várkert Bazár

Várkert Online kicsiknek és nagyoknak

Bár a tavaszias időjárás mindannyiunkat a szabadtéri programokra csábítana, egyelőre nem mocoroghatunk. Viszont még mindig vannak olyan online programok, melyek talán egy kicsit elfeledtetik velünk ezt a kellemetlen állapotot.
 
 
Fotó: MTI

Szombattól kijárási korlátozás lép életbe

Kijárási korlátozást vezetnek be Magyarország egész területére március 28. és április 11. között.
 
Móóóbil! – két turnét is futtatnak tavasszal Lóriék

Móóóbil! – két turnét is futtatnak tavasszal Lóriék

Tavaszi zsongás címmel két országos turnét is lebonyolít tavasszal a P. Mobil. A több mint 50 éve létező hard rock csapat folytatja tavalyi Aranylakodalom-műsorát, de Móóóbil! címmel legnagyobb slágereit is előadja koncerteken.
 
Apropó: újévi fogadalom – víz alatti hangterápiával mentik a korallokat

Apropó: újévi fogadalom – víz alatti hangterápiával mentik a korallokat

Az elengedős fogadalmak után (súly, cigi, idegeskedés stb.) után a szaporító elhatározások jönnek: TÖBBET fogok mozogni, olvasni, törődni az emberekkel – s ha már a törődés, akkor persze bolygó, klímaváltozás, környezetvédelem...
 
Fotó: P.Mobil/FB

Már három hete kórházban van Lóri

A P. Mobil "Aranylakodalom" turnéja nagyban pörög tovább, mindeközben Schuster Lóránt kórházban van, s onnan üzent annak, "akit érint".
 
 
Charlie és Odett a Libadalomban

Charlie és Odett a Libadalomban

A siófoki Libadalom három napja alatt a gasztroélmények mellett ingyenes koncertek és gyerekprogramok várják a látogatókat a Fő téren november 15-17. között.
 
Fotó: Fenyő Miklós Hivatalos Oldala

Fenyő Miklós és a Nazareth is fellép a Váci Vigalomban

Július 19-én kezdődik a 27. Váci Világi Vigalom, a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye; az ingyenes fesztiválon külföldi és magyar előadók is fellépnek.
 
A Nazareth ingyenes koncertet ad Vácon

A Nazareth ingyenes koncertet ad Vácon

Ismét Magyarországon játszik a a több mint 50 éve működő skót zenekar, a Nazareth, mely a rockzene egyik első úttörője. Július 19-én a Váci Világi Vigalom keretében lépnek fel a Duna-parti városban, egy ingyenes koncert keretében, a József Attila sétányon.
 
Amikor a rock&roll találkozik a tehénnel

Amikor a rock&roll találkozik a tehénnel

2019-ben negyedik alkalommal találkozik a rock&roll a tehénnel, a Sümeg melletti kis faluban, Ukkon. Az egyre népszerűbb fesztivál barátja a motorosoknak, a látogatókat erdei és napos kemping, kulturált mosdók és nem utolsósorban gondosan összeállított zenei program várja június 19-22....
 
Móka mára: kitárult a Müpa médiatára – bármit megnézhetsz!

Móka mára: kitárult a Müpa médiatára – bármit megnézhetsz!

Január 6-ig mindenki regisztráció nélkül érheti el a Müpa digitális médiatárát. Így a Bojtorján kivételes életműkoncertje mellett olyan világsztárok emlékezetes előadásait élhetjük újra, akik közül többen 2019-ben is visszatérnek a Müpába – Fischer Ádámtól Gyenyisz...
 
Fotó: Álomutazó

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek