Kicsi a sziget, DENAGYVILÁG – pénteken elrajtol az összművészeti fesztivál Szigetmonostoron

A Szentendrei-sziget legdélibb települése a 3000 lelket számláló Szigetmonostor. Néhány bátor helyi fiatal anyagi javak nélkül, összefogásból, közösségi alapon most megálmodta – és meg is valósítja a Denagyvilág Fesztivált.

Kicsi a sziget, DENAGYVILÁG – Szigetmonostoron összművészeti fesztivál indul közösségi összefogásból
Dadabánya Tatabányán – jó szerencsét a hétvégéhez!

Dadabánya Tatabányán – jó szerencsét a hétvégéhez!

2022. június 4-én szombaton immáron ötödik alkalommal rendeznek underground művészeti fesztivált a Bányászati és Ipari Skanzenben, Tatabányán. A porondmester Réz András esztéta lesz.
 
Fotó: MANK

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva bemutatja: ArtKert összművészeti fesztivál

A Szentendrei Régi Művésztelep kertjében rendezett programon koncertek, képzőművészeti foglalkozások, művészeti séták, táncos performanszok, zenés tárlatvezetés, filmklub és sok-sok zene várja a kicsiket és nagyokat egyaránt 2021. augusztus 27. és 29. között.
 
 
Fotó: Szépművészeti Múzeum

Visszanézhető a Textúra Péterfy Borival

Idén hatodik alkalommal került megrendezésre a nagy sikerű TEXTÚRA összművészeti előadássorozat, amely már hely- és időkorlát nélkül mindenki számára elérhető, ami azért jó hír, mert ezek az estek fénysebességgel szoktak betelni.
 
Ezt hozza az ősz Kapolcson

Ezt hozza az ősz Kapolcson

Szeptembertől négy hétvégén át könnyed kulturális eseménysorozattal várja Kapolcsra a látogatókat a Művészetek Völgye stábja. A Völgyhétvégék koncertjein, kiállításain, túráin, előadásain, filmvetítésein, beszélgetésein összesen ötszáz fő vehet majd részt, egy-egy...
 
Kő feszt? Kőfeszt!

Kő feszt? Kőfeszt!

Augusztus 27. és 29. között rendezik meg a Kőfesztet a Balaton-felvidéken, a Káli-medence településein, ahol huszonnégy helyszínen 149 programmal várják majd a közönséget.
 
Bányásztörpe-festés is lesz a 3. DADABÁNYA underground összművészeti fesztiválon

Bányásztörpe-festés is lesz a 3. DADABÁNYA underground összművészeti fesztiválon

A minifesztivált augusztus 22-én rendezik meg Tatabányán a Bányászati és Ipari Skanzenben – természetesen a létszámkorlát betartásával. És ilyet még mostanában nem írtunk le, de tényleg: JEGYÁR: 800 forint! Nyolcszáz... Szóval, érdemes sietni, mert az 500 meg ötszáz marad...
 
 
Fotó: Bőköz fesztivál/FB

Megtartják a Bőköz Fesztivált

Szeptember 3. és 6. között az előzetesen kiadott programmal Kémesen, Szaporcán, Tésenfán és Drávecsehiben, harminchét helyszínen száz programmal rendezik meg az ormánsági összművészeti fesztivált – a rendezvények megtartására vonatkozó előírásoknak megfelelően off course.
 
Hiányzik Kapolcs? A Major-feszt elhozza az érzést a Dunakanyarba

Hiányzik Kapolcs? A Major Feszt elhozza az érzést a Dunakanyarba

Egy 14 hektáros területen, szűk 40 percre a fővárostól felépítik a szabadság völgyét: színház, zene, tánc, kultúra és együttlét a festői szépségű Völgy Majorban, Verőcén, 2020. július 23-26 között.
 
Fotó: Műveszetek Völgye/FB

Ahol még az óvoda udvarán is koncerteznek: az idei lesz a 30. Művészetek Völgye

Jubilál az összművészeti fesztivál, amelyet idén július 17. és 26. között rendeznek meg.
 
Új összművészeti állóhajó Budapest vizén: TRIP

Új összművészeti állóhajó Budapest vizén: TRIP

A közel 80 éves Kassa hajó életében új időszámítás kezdődik: a Dunára költözött Magács László, a Merlin és Átrium volt igazgatójának új projektje: a TRIP.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek