A Budapest Park új arca

2020/06/22  ·     ·  koncert.hu

A szórakozóhely április 23-án indította volna el kilencedik szezonját, ez azonban az ismert okok miatt most várhatóan augusztus 16-án történhet meg.

A Budapest Park új arca

Így bőven volt idő az idei arculat elkészítésére, amelyet egy fiatal grafikus, Juhász Levente álmodott meg, s amelynek központi témája a belső utazás.

Levente saját elmondása szerint tinédzserként rengeteg rajzfilmsorozatot nézett és ő maga is szívesen ragadott ceruzát – valahogy így jutott el oda, hogy a MOME animáció szakára jelentkezzen, ahol most éppen végzős. (Emellett dolgozott a CUB animációs stúdióban, az Átjáró Másvárosba című sorozatban animátorként, majd később storyboard/animatik gyártóként.)

“Igyekeztem egy olyan képi nyelvvel kommunikálni, ami egyszerre letisztult és pszichedelikus, kedves, mégis bizarr; kevés, mégis sok. A feketén és a fehéren kívül összesen 4 színnel és ezeknek átmeneteivel operáltam, a kompozíciókra pedig a szuprematista festmények és a post-internet illusztrációk rácsozott felosztása volt jellemző” – mondta.

Így született meg a 9. dimenzió világa, illetve ezzel párhuzamosan a belső utazás gondolatisága, ami a karantén alatt/után talán még aktuálisabb téma a közönség számára.

Fotó: sinco

Jó hír, hogy a Nagy Nyitás előtt is lesz élő zene a Parkban:

Június 24. Járai Márk Akusztik
Június 25. Jónás Vera Bécsy Bence Duo
Június 26. Molnár Tamás Szerzői Est

 

Budapest Park, arculat

 

 

Szólj hozzá!


A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az enyhítés

A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az...

A kormány úgy döntött, hogy az 5,5 millió oltás elérése után védettségi igazolvány nélkül is lehet szállodákba, éttermekbe, strandokra...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Moszkvában betiltották az 500 fősnél nagyobb rendezvényeket

Betiltotta az 500 fősnél nagyobb bel- és kültéri rendezvényeket az orosz fővárosban a koronavírus okozta járványhelyzet romlása miatt kedden Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester.

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek be, de még jövögetnek majd új nevek. A SZIN idén egy napot még rá is húz, az így ötnapos buli augusztus 25-29 között lesz, a szegedi Partfürdőn.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek