A legnagyobbakkal is megesik: Elton John zongorája koncert közben adta fel

2017. november 18.  ·     ·  Juhász Vali

Elton John leállította koncertjét egy fellépésén, miután a zongorája tönkrement.

A Yamaha nem bizztos, hogy örül ennek a fotónak... (tmz.com)

A Rocket Man megdöbbent, amikor azt érzékelte, hogy a hangszer a "Philadelphia Freedom" című dal közben "befagy". A Ford Center-ben, Evansville-ben összegyűlt közönség azonban imádta a szituációt. Elton meg nem az a fajta, aki elmenekül az ilyen helyzetek elől. A technikusi beavatkozást követően – ami kb 10 percig tartott – a hangszer megjavult és a show folytatódott.

Az a felvételen is jól érzékelhető, hogy EJ nem nagyon keresgél a szavak között, amikor segítséget kér, és valljuk be, a technikust sem nagyon irigyeljük, hogy ennyi ember előtt kellett négykézlábra ereszkednie – egy zongora alatt :)

Elton John, koncert, zongora

 

 

Szólj hozzá!


Female Metal Voices Tour – tele lesz női frontemberes zenekarokkal a Dürer

Female Metal Voices Tour – tele lesz női frontemberes...

Ismét a hölgyeké lesz a főszerep a Dürer Kertben idén december 8-án: Magyarországra érkezik a Leaves' Eyes-Sirenia-Forever Still-Lost in...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

A csermely halkan zúg majd Tapolcán

A Pisztráng & Borfesztivál immáron kilencedik alkalommal várja a látogatókat szeptember utolsó hétvégéjén Tapolcán, a Malom-tó partján. Szeptember 27-29. között lesz minden, mi szemnek, szájnak és fülnek ingere! ;)

Óriási elismerésben részesült a mindössze 21 éves brit rapper

Egy 21 éves londoni rapper, Dave kapta az év legjobb brit albumának járó zenei díjat, a Mercury Prize-t. Az indoklás szerint Dave Psychodrama című debütáló anyaga generációja legmerészebb rapalbuma.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek