Kelly Clarkson Twitteren kelt az LGBTQ közösség védelmére

2018/08/24  ·     ·  Simonyi Éva

Az énekesnő posztjában azt írja: “a szerelem két ember között ünneplésre méltó”.

Kelly Clarkson Twitteren kelt az LGBTQ közösség védelmére

Mióta csak megnyerte az American Idol tehetségkutató első szériáját, a popénekesnő Kelly Clarkson nagy védelmezője az LGBTQ közösségnek. Volt olyan eset, hogy a The Voice műsor zsűritagjaként állt ki egy versenyző mellett, de szerepel meleg pár az egyik klipjében is, illetve folyamatos támogatásáról biztosítja queer rajongóit.

 

A támogatásnak az is része, hogy kiállsz egy olyan közösségért, akit atrocitás ér. Kelly ettől most sem riadt vissza, augusztus 20-án egy gyűlölködő tweetet nem hagyott szó nélkül. Egy kommentelő az énekesnő azonos neműek házasságát támogató megnyilvánulására válaszolt, amelyben homofób jelzővel illette a melegeket, és azt írta, a homoszexualitás bűn.

Ahelyett, hogy ignorálta volna ezt, Clarkson úgy döntött, mégiscsak válaszol neki. Azt írta: “Erre most majdnem nem válaszoltam, mert a gyűlölet nem érdemel figyelmet, de tudjátok mit? Az igazság viszont igen! Az igazság pedig az, hogy az Isten maga a szeretet, és a szeretet két ember között ünneplésre méltó, nem pedig elítélésre, véleményem szerint. Én is szeretlek, bár másképp látjuk a világot, és másképp szeretünk.”

Itt olvasható az eredeti tweet.

A rajongók ezután nemcsak amiatt emelték az egekbe Kelly-t, amiért megvédte queer rajongóit, hanem azért is, ahogyan kezelte: senkit nem ócsárolt, bántott meg, hanem abszolút pozitív volt az üzenet.

Forrás

 

Kelly Clarkson, Twitter, LGBTQ

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek