Kelly Clarkson Twitteren kelt az LGBTQ közösség védelmére

2018. augusztus 24.  ·     ·  Simonyi Éva

Az énekesnő posztjában azt írja: “a szerelem két ember között ünneplésre méltó”.

Kelly Clarkson Twitteren kelt az LGBTQ közösség védelmére

Mióta csak megnyerte az American Idol tehetségkutató első szériáját, a popénekesnő Kelly Clarkson nagy védelmezője az LGBTQ közösségnek. Volt olyan eset, hogy a The Voice műsor zsűritagjaként állt ki egy versenyző mellett, de szerepel meleg pár az egyik klipjében is, illetve folyamatos támogatásáról biztosítja queer rajongóit.

 

A támogatásnak az is része, hogy kiállsz egy olyan közösségért, akit atrocitás ér. Kelly ettől most sem riadt vissza, augusztus 20-án egy gyűlölködő tweetet nem hagyott szó nélkül. Egy kommentelő az énekesnő azonos neműek házasságát támogató megnyilvánulására válaszolt, amelyben homofób jelzővel illette a melegeket, és azt írta, a homoszexualitás bűn.

Ahelyett, hogy ignorálta volna ezt, Clarkson úgy döntött, mégiscsak válaszol neki. Azt írta: “Erre most majdnem nem válaszoltam, mert a gyűlölet nem érdemel figyelmet, de tudjátok mit? Az igazság viszont igen! Az igazság pedig az, hogy az Isten maga a szeretet, és a szeretet két ember között ünneplésre méltó, nem pedig elítélésre, véleményem szerint. Én is szeretlek, bár másképp látjuk a világot, és másképp szeretünk.”

Itt olvasható az eredeti tweet.

A rajongók ezután nemcsak amiatt emelték az egekbe Kelly-t, amiért megvédte queer rajongóit, hanem azért is, ahogyan kezelte: senkit nem ócsárolt, bántott meg, hanem abszolút pozitív volt az üzenet.

Forrás

 

Kelly Clarkson, Twitter, LGBTQ

 

 

Szólj hozzá!


A Quimby városában zenél idén az óriás zenekar – lehet jelentkezni a gigabandába!

A Quimby városában zenél idén az óriás zenekar –...

Idén Dunaújvárosban rendezik meg Magyarország legnagyobb rockzenei flashmobját, a CityRocks Produkciót, amelyen csakúgy, mint a 2018-as szegedi és a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Végleges a VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja

Három jó nevű külföldi rockzenekarral és néhány magyar kedvenc csapattal kiegészülve immáron végleges a VOLT Fesztivál 2020-as nagyszínpadának programtáblája. Ott lesz a nagy visszatérő My Chemical Romance, a hazánkban már többször megfordult Bring Me The Horizon és a már nagy öregnek számító The Offspring is.

Szombaton bemutatkozik A Dal 2020 első 10 előadója

A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek