Neoton 1000

Kiss Tibi és a Balaton

2018/08/06  ·     ·  koncert.hu

A Likebalaton.hu-nak adott interjút a Quimby frontembere, ebből idézünk.

Fotó: likebalaton.hu

Kiss Tibi nyáron el sem hagyja a Balatont: nemrég vásárolt ott egy nyaralót, és a déli parton tölti családjával az egész nyarat. Hogy mit csinál ilyenkor?

Szöveget írok, de mivel össze-vissza utazunk, ezért a zenekarral nem foglalkozunk komolyabban dal készítéssel. Őszre több mindent tervezünk, de most benne vagyunk még a fesztiválszezonban, a koncertekre összepontosítunk – mondta.

Szó esett többek között az új formációjáról is:

"Nem azzal a céllal alakult az Aranyakkord, hogy valami mást mutassak magamból. A Quimby egy grandiózus, nagyszínpados produkció, helyigényekkel – bár még a nagyobb klubbokban össze tudjuk húzni magunkat –, de azért korlátoltak a lehetőségek. Az Aranyakkord az egy klub formáció, eljutunk a zenénkkel oda is, ahol csak 100-200 ember fér el. Kevés felszerelés kell, de ez csak a technikai része. Ez egy másfajta muzsikálás, itt ketten vagyunk, akusztikus gitárokkal játszunk, de változatos stílusban és hangzásban."

Nemrég jelent meg a Balaton című daluk, és a duó mini turnéra indul a Balaton körül.

A teljes interjú itt olvasható

 

Kiss Tibi, Quimby, Aranyakkord, Balaton

 

 

Szólj hozzá!


Producereket keres az Ocho Macho

Producereket keres az Ocho Macho

Miközben a kormányzat még mindig nem hajlandó megkegyelmezni a zeneiparban tevékenykedőknek, az érintettek egyre kreatívabb formákban próbálnak...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!

Focimeccsre, strandra, cirkuszba lehet menni, koncertre még mindig nem

Először azt gondoltuk, a lényeg az, hogy az embereket szét lehessen ültetni, mint a renitenseket a suliban, de kilógott az uszoda meg a strand, nem beszélve a vidéken megtartható 200 mínuszos lagzikról. Szóval, nem értjük, de a téglában lehet a megoldás.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek