Lelépett a Queen-film rendezője

2017. december 03.  ·     ·  koncert.hu, HVG

Egy éve még arról számoltunk be, hogy megtalálták a Bohemian Rhapsody című készülő Queen-mozi főszereplőjét a Mr. Robot című tévésorozatból ismert Rami Malek személyében, és a forgatás nagy erőkkel elindult. A HVG most arról számolt be, hogy a rendező időlegesen kiugrott a film munkálataiból.

Lelépett a Queen-film rendezője

A Bohemian Rhapsodyt 2018-ban mutatnák be, a rendező a leginkább az X-Men-filmek kapcsán lehet ismerős: Bryan Singer. Legalábbis eddig ő volt, de most nem annyira tudják, hol van, mert hálaadás után nem tért vissza a forgatásra. A stáb egészségügyi okokra hivatkozik, ám a dolog nem egyedülálló, a HVG hivatkozik a The Hollywood Reporter értesülésére, miszerint, Singer a Superman visszatér és az X-Men: Apokalipszis forgatása közben is eltűnt egy időre.

Aki látja, szóljon!

Fotó: vulture.com

A film executive producerei neve egyébként ismerősen csenghet: Brian May és Roger Taylor.

 

Queen, film, USA, Bryan Singer, botrány

 

 

Szólj hozzá!


DJ-k a közösségi média fogságában

DJ-k a közösségi média fogságában

Milyen érzés a képernyőknek zenélni a klubban, amikor mindenki a telefonján keresztül néz téged? Ezt a témakört járja körül a YouTube-on...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

2018-ban 48 ezer koncertet tartottak Magyarországon

A ProArt legfrissebb zeneipari jelentéséből kiderül, hogy 2018-ban összesen 48,2 ezer koncertet (élőzenés fellépést) tartottak Magyarországon, ezek túlnyomó többsége könnyűzenei esemény (45,2 ezer) volt.

ROCK ON: Öt zenekar indul közös országos turnéra 2020 elején

A 20 éves születésnapot ünneplő KALAPÁCS már a 2018-as "Örökfekete" utódján dolgozik, és a szintén készülő friss nagylemezét bemutató DALRIADA muzsikusaival fogtak össze a Rock On! Tour-A névre keresztelt közös országos turnén. Hozzájuk csatlakozik a jövőre új albumot tervező ALCOHOL, Schrott Péter (Zártosztály,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek