Lelépett a Queen-film rendezője

2017/12/03  ·     ·  koncert.hu, HVG

Egy éve még arról számoltunk be, hogy megtalálták a Bohemian Rhapsody című készülő Queen-mozi főszereplőjét a Mr. Robot című tévésorozatból ismert Rami Malek személyében, és a forgatás nagy erőkkel elindult. A HVG most arról számolt be, hogy a rendező időlegesen kiugrott a film munkálataiból.

Lelépett a Queen-film rendezője

A Bohemian Rhapsodyt 2018-ban mutatnák be, a rendező a leginkább az X-Men-filmek kapcsán lehet ismerős: Bryan Singer. Legalábbis eddig ő volt, de most nem annyira tudják, hol van, mert hálaadás után nem tért vissza a forgatásra. A stáb egészségügyi okokra hivatkozik, ám a dolog nem egyedülálló, a HVG hivatkozik a The Hollywood Reporter értesülésére, miszerint, Singer a Superman visszatér és az X-Men: Apokalipszis forgatása közben is eltűnt egy időre.

Aki látja, szóljon!

Fotó: vulture.com

A film executive producerei neve egyébként ismerősen csenghet: Brian May és Roger Taylor.

 

Queen, film, USA, Bryan Singer, botrány

 

 

Szólj hozzá!


Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Te hogyan hallgatsz zenét? Most elmondhatod!

Nemzetközi kutatás indított az EEnalrge Europe elnevezésű nemzetközi, kis klubokat támogató projekt a zenehallgatási szokásokról.

Ők az MTV EMA gála magyar jelöltjei

A tavalyi virtuális közvetítés után idén ismét élő show-ként lesz látható világszerte az MTV EMA díjátadója. Ráadásul Budapestről! A november 14-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő globális eseményen várhatóan világsztárok lépnek majd fel.
Új koncertek