Rejtélyes betegség tarol a turnézó világsztárok soraiban – Robbie Williams a közelmúlt rossz emlékeit idézi fel

2017/09/27  ·     ·  Juhász Vali

"Ember tervez, Isten kineveti" – ezzel a frappáns mondattal üzente meg Steven Tyler, hogy betegsége miatt le kell mondaniuk turnéjuk további dél-amerikai koncertjeit. Robbie Williams is törölte a The Heavy Entertainment Show-turné hátralévő állomásait. Mi folyik itt?

Fotó: DAVID MOIR/ Bt.dk

"Váratlan egészségügyi problémák merültek fel, amikből Steven várhatóan teljes mértékben felépül" – tudatta a menedzsment. A turné címe: Farewell (Búcsú), mert ezt szánták az utolsó világkörüli koncertsorozatuknak, miután tavaly júniusban bejelentették az Aerosmith feloszlását. Brazília, Chile, Mexikó és Argentina így most tényleg búcsút mondhat az élménynek.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Lady Gaga orvosi utasításra elhalasztotta hathetesre tervezett európai turnéját, amely Barcelonában kezdődött volna. Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor folytatódik Joanne World Tour elnevezésű koncertkörút.

Gyógyíthatalan Lady Gaga betegsége

 

Valami nagyon beüthetett, mert Robbie Williams is lemondta a The Heavy Entertainment Show-turné hátralévő állomásait (Moszkva, Szocsi, Szentpétervár). A 43 éves énekes Tylerrel szemben elárulta, hogy nagyon fáj a háta, s az egész turné hihetetlenül nehezére esik... Ehhez jönnek még a mentális betegségei, amelyek egyáltalán nem tesznek jót egy olyan embernek, aki tízezrek előtt vállal fellépéseket. Agórafóbia (egyfajta pánikbetegség, a nagy tömegtől, a nyílt tértől való irtózás), depresszió, szorongás - ezek azok, amikről nyíltan beszélt. Talán nem volt véletlen, hogy augusztusi budapesti koncertjén is látszott: nem arról van szó, hogy ennyire lenézné a közönséget, hogy nincs kedve fellépni, hanem egyszerűen nincs jól.

Ez a hang Vegasban kevés volna, de a show profi volt – itt járt Robbie Williams

 

Lehetett érezni, hogy valami nincs rendben, hiszen az egész hakniszagú volt és Robbie nagyon fáradtnak látszott. Az azért mégiscsak fura, hogy a 74 éves Mick Jagger egy percre nem áll meg a Rolling Stones most zajló turnájénak koncertjein (I can't get no... ), a nála 30 évvel fiatalabb Robbie pedig nem bírja sem szuflával, sem kedvvel... Nyilatkozata szerint a szorongás és a depresszió folyamatosan megkeseríti az életét, és nem tudja eldönteni, hogy ez korábbi hedonista életmódja, az ital és a drogok miatt van-e. Érezte, hogy baj van, többször volt is már rehabon, miután majdnem meghalt (szintén többször!), meditált és mindenféle terápiákkal próbálkozott már, de nem nagyon segít semmi.

A depressziónak nincs arca vagy hangulata

 

A menedzserek talán elgondolkodhatnának olykor – a nagy pénzhajhászás közepette – picit figyeljenek az "árucikk" személyes problémáira, és ne egy lekötött turné maradjon el, becsapva így a rajongókat. Akiknek egyébként (legalábbis az igaziaknak) sokkal fontosabb imádottjuk egészsége, mint egy szétesett, láthatóan kedvetlen, fáradt sztárt látni. Emlékezzünk csak vissza Elvisre például, akit Parker ezredes addig hajszolt, míg csak altatókon és italon tudott élni, és az efféle "segédeszközök" nélkül annyira unta saját maga fellépéseit, hogy néhány Las Vegas-i műsor botrányba is fulladt...

Szeretünk, Robbie!!!!

És Steven Tylert is, Lady Gagát és Adele-t is (aki egyszerűen bemondta az unalmast a turnézással kapcsolatban, és kész. Utál turnézni és nem is nagyon fog többet, pont). Kérjük az őket körülvevőket, hogy ha látják, baj van, inkább ne engedjék a színpadra: mi sokkal jobban szeretnénk egy erős, életteli, jó formában lévő énekest látni, mert értük így sokkal jobb érzés rajongani – ráadásul tényleg rajongani akarunk, nem pedig emlékezni.

Chester Bennington-emlékest rengeteg sztárfellépővel

 

Forrás

Forrás

Aerosmith, Steven Tyler, Robbie Williams. Lady Gaga, betegség, koncert, turné, depresszió

 

 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek