Jön, jön, jön a Tribute Maraton

Ismét jön, jön, jön a Tribute Maraton (winter edition)

Ezúttal a Turbinába költözik be az ország legnagyobb tribute fesztiválja január 4-6. között. Két színpadon, három napon keresztül 18 zenekar lép fel, köztük Metallica, Linkin Park, Green Day, Rammstein, Red Hot Chili Peppers és Limp Bizkit tribute is.
 
Kelta punktól lesz hangos a Park – érkezik a Dropkick Murphys

Hozzák a rózsás tetkót – érkezik a Dropkick Murphys

A csapat a műfaji korlátokat még hírből sem ismeri... Kelta gyökerekkel átszőtt punk rock zenéjük ráadásul élőben még vadabb, mint amire bárki számítana. Június 11-én szinte napra pontosan 10 év után újra a Budapest Parkban állnak színpadra.
 
 
Fotókredit: Shindov

Five Finger Death Punch: 2024. július 9., Barba Negra

A többszörös platinalemezes hard rock banda éppen befejezte 2023-as amerikai stadionturnéját a Metallicaval, és máris bejelentették, hogy a zenekar 2024-ben visszatér. 2024 májusa és júliusa között Európa 20 országába elviszik az Afterlife című legújabb albumukat és a zenekar összes...
 
A Csík Zenekar, a Cseh Tamás-est és a Cotton Club Singers is duplázik a BKK-ban

A Csík Zenekar, a Cseh Tamás-est és a Cotton Club Singers is duplázik a BKK-ban

Mindhárom koncertre szinte teljesen elfogytak az esti belépők, így mindhárom esemény dupla koncertté bővül az fellépések napjának délutánján.
 
Fotó: Brett Sayles (pexels)

Belecsapunk a Lecsóba – 5+1 jó koncert a héten

Készülünk egy olyan cikkel, ami összeszedi, jövőre milyen nagykoncertek várhatók – el fog tartani egy ideig a számolás, és ez most nem panaszkodás, sőt. Addig is egy beláthatóbb szakaszt – egy hét – és az arénákhoz képest kisebb koncerthelyszíneket tekintettük át.
 
Myra Monoka Pulius Tibivel lép fel az Akváriumban

Myra Monoka Pulius Tibivel lép fel az Akváriumban

A címben szereplő 3 tulajdonnév közül kettővel tisztában vagyunk: őszintén szégyelljük magunkat, hogy a főszereplő nevét először hallottuk. Úgyhogy, ha te sem vagy túl tájékozott vele kapcsolatban, már ketten vagyunk, de a rendelkezésünkre bocsájtott sajtóanyag segítségével...
 
 
Fotó: Jonathan Roy /FB

Jó, hogy szögre akasztotta a korcsolyát – májusban a Hajón ad koncertet Jonathan Roy

A kanadai énekes-dalszerző gyerekkorában még úgy tűnt, hogy híres hokijátékos apja nyomdokaiba lép majd, azonban rájött, hogy igazi szenvedélye a zenélés, így szögre akasztotta a korcsolyát és minden energiáját az alkotásnak szentelte. Jól tette.
 
Úristen, Szakértők veszik át a színpadot a színészektől a Vígszínházban!

Úristen, szólót énekel Stohl András és Kulka János is!

Úristen, zene is lesz! címmel ad koncertet Kovács Marci és a Szakértők zenekar a Vígszínházban 2024. január 13-án. A koncertelőadáson 13 zenész és 78 (!!!) színész lép színpadra.
 
 Los Gringos 30

Los Gringos 30

30 éves jubileumát ünnepli a Los Gringos együttes, a dél-amerikai zenét játszó legendás hazai formáció egykor a Fonó megnyitó rendezvényén is fellépett, most nagyszabású műsorral, több vendéggel térnek vissza erre a színpadra december 2-án.
 
Fotó: Rosta Márk

Rá fogsz csúszni: meghízott a jég a Budapest Parkban

December 1-től több mint kétezer négyzetméteren várja a korizókat a Budapest Park téli mesebirodalma, a Jégvilág. De nem csak a pálya lesz nagyobb, a megjelenésben és a kínálatban is találkozhattok majd újdonságokkal.
 
Disney-dalokkal jön Magyarországra a The King's Singers

Disney-dalokkal jön Magyarországra a The King's Singers

A legismertebb és legnépszerűbb animációs filmzenékből válogat a Disney alapításának 100. évfordulójára emlékezve a Grammy-díjas brit The King's Singers énekegyüttes, akik januárban Budapesten, Debrecenben és Szegeden lépnek fel .
 
2021-ben ott voltunk az estjén – és most is ott leszünk!

Ben Caplan holnap a Dürer Kertben szólózik

A lehengerlő orgánummal rendelkező kanadai zenész zenekarával már többször – ha jól számoljuk vagy négyszer – rengette meg a régi Dürer Kert falait, 2021-ben már az új helyen adott emlékezetes koncertet, és most ugyanide tér vissza szerda este.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek