Beatles 50 újratöltve - Belmondo és barátaik a Kinoban

2013/09/18  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A tavaszi óriási siker után szeptember 25-én újabb Beatles 50 koncertet rendeznek Budapesten. Czutor Zoltán és a Belmondo zenekar, valamint meghívott vendégeik a Kino Kávézó mozitermében zenével és vetítéssel idézik meg a könnyűzene legendáit.

Beatles 50 újratöltve - Belmondo és barátaik a Kinoban

A világ talán legmeghatározóbb könnyűzenei együttese, a Beatles első nagylemeze, a Please Please Me 1963-ban jelent meg. Az 50 éves jubileum alkalmából idén tavasszal a Belmondo zenekar és meghívott vendégeik, a hazai könnyűzene számos képviselője fantasztikus hangulatú koncertet adott a budapesti Kino Kávézó mozitermében. A Beatles rajongói szeptember 25-én, szerdán 20 órától újra elmerülhetnek az élményben.

- A tavaszi koncert óta nagyon sokan kérdezték, hogy lesz-e még ilyen emlékest, ezért döntöttünk a folytatás mellett. A Beatles életműve nagyon gazdag, és a legismertebb dalaikon kívül azokat a számaikat is kívülről fújja mindenki, amelyek nem vezették a slágerlistákat. Az est folyamán minden korszakukat megidézzük meghívott művészbarátainkkal. Színpadra lép Szekeres András, a Junkies együttes frontembere, Fesztbaum Béla, a Vígszínház színművésze, aki remekül basszusgitározik, és terveink szerint két meglepetésvendégünk is lesz. Némelyik dalt rockzenekari formában, néhányat pedig akusztikusan fogunk előadni. Az emlékestet vetítés teszi teljessé, hiszen a közönség részleteket láthat a Beatles-ről készült dokumentumfilmekből, mozifilmekből és tévéműsorokból – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar dalszerző-frontembere.

A Belmondo valamennyi tagjának életében és pályaválasztásában meghatározó szerepet játszott a Beatles, ezért köztudott, hogy a fiúk szinte minden koncertjükön eljátszanak egy-két feldolgozást. Ezek után nem véletlen, hogy a zenekar meghívást kapott a Magyar Televízió Legenda című műsorába, amely hamarosan a Beatles előtt tiszteleg.

A Beatles 50 emlékestet szeptember 25-én, szerdán 20 órától rendezik a Kino Kávézó mozitermében (1137 Budapest, Szent István körút 16.). Teremnyitás: 19.00

A tavaszi bulin a Koncert.hu is ott volt, a beszámolót itt olvashatjátok.


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek