Bródy János versenyen kívül indult a Müller Péter Sziámi AndFriends dalpályázatán

2017/04/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Müller Péter Sziámi AndFriends együttes Szeretni még című dala külön életet kezdett élni, és pár hónap alatt „népdal” lett belőle. Egyre többen dolgozták fel, innen jött az ötlet egy dalfeldolgozó pályázatra, amelyre meglepően sokan jelentkeztek. Versenyen kívül még Bródy János, Thuróczy Szabolcs, Palya Bea és Kiss Llászló is elénekelte a dalt.

Bródy János versenyen kívül indult a Müller Péter Sziámi AndFriends dalpályázatán

A versengést februárban hirdették meg, az eredményhirdetésre a Dürer Kertben tartandó koncert alkalmával kerül sor.

A zenekar a nyárindító koncertre rengeteg meglepetéssel készül: elővettek sok régi Sziámi-dalt, valamint a legjobb URH- és Kontroll Csoport-dalokat is előadják. A koncert nem csak múltidézés, hanem a legújabb dalok bemutatója is egyben. A zenekar végigjárta az ország kisebb-nagyobb városainak színpadjait tavasszal, és most Budapesten is előadja több mint kétórás műsorát a fővárosi közönségnek. Meglepetésekben bővelkedő koncertet ígér Müller Péter Sziámi, meghívták vendégként Bárdos Deák Ágit (Kontroll Csoport) is, és feltűnik az esemény plakátjain a titokzatos szülői és tanári (ének)kar…

"Szeretni még" – Müller Péter Sziámi AndFriends koncert - a legjobb Sziámi-, URH- és Kontroll Csoport-dalokkal
2017. május 12., péntek, 19.00, Dürer Kert
Előzenekar: Azur


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek